Malina Olinescu a murit, artista s-a aruncat de la etaj! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:23

Malina Olinescu s-a aruncat in aceasta dimineata de la etajul sase al blocului in care locuia, in zona Garii de Nord din Bucuresti. Artista ar fi implinit 38 de ani pe 29 ianuarie.

Echipajul SMURD sosit la fata locului si a incercat sa o resusciteze timp de 30 de minute, insa totul a fost in zadar. Calin Geambasu, un bun prieten de-al cantaretei, spune ca aceasta s-ar fi sinucis din cauza despartirii de iubit. "De doi ani tot ameninta ca o face. Iubitul ei nu a inteles-o pe deplin", a declarat Calin Geambasu la o televiziune de stiri.


Malina Olinescu s-a nascut pe 29 ianuarie 1974 si a fost interpreta de muzica pop a Romaniei.
Artista a absolvit liceul Iulia Hasdeu si provenea dintr-o familie de artisti (mama cantareata Doina Spataru, iat tatal actor).

Ea a inceput sa cante de la varsta de 5 ani si a participat de-a lungul timpului la numeroase festivaluri de muzica.

In anul 1996, Malina are sansa sa faca parte dintr-o echipa consacrata de artisti "Scoala Vedetelor", un show de televiziune apreciat si urmarit de intreaga populatie a tarii.
Aceasta a fost si rampa de lansare a Malinei si sansa ei de castiga un public din toate categoriile de varsta.

In 1998, impreuana cu Adrian Romcescu, castiga Selectia Nationala Eurovision si a reprezentat Romania la Birminghatm, Anglia, cu melodia "Eu cred".



Malina Olinescu
a fost casatorita intre 2000 si 2007, cu Dan Stesci, compozitor al trupei Compact. Cei doi au divortat in anul 2007, iar motivul invocat de el au fost  "crizele de personalitate" ale artistei.
Barbatul spune ca artista nu era toleranta cu cei din jur si ca voia sa ia singura toate deciziile.

Sursa: Medifax

 

Taguri: