Malpraxis sau intamplare nefericita? Bebelusul mort la nastere s-a asfixiat cu cordonul ombilical

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 21:55

Si-au dorit un copil cu ardoare si au asteptat opt ani ca minunea sa se intample. Din nefericire bebelusul s-a nascut mort, iar parintii sunt distrusi de durere.

Abia astepta aceasta femeie sa-si stranga fetita in brate. Bucuria ei si a parintilor copilului s-a naruit intr-o clipa. Familia a asteptat timp de 8 ani clipa in care sa devina parinti. Mama gravida a fost adusa la spital sambata dimineata si a nascut in seara aceleiasi zile. In tot acest timp, familia sustine ca femeia nu a fost bagata in seama de nimeni. Raportul legistilor arata ca fetita a murit asfixiata din cauza faptului ca avea cordonul ombilical infasurat de doua ori in jurul gatului.



Ce spune conducerea spitalului? Conform fisei de observatie, gravida a fost monitorizata. Insa din foaie nu rezulta ca i s-ar fi facut ecografie. Medicul din Targu Jiu, reclamat in legatura cu aceasta tragedie nu mai are voie sa intre la garzi. Intre timp, Colegiul Medicilor ancheteaza acest caz. Concluzia este asteptata si de politisti, care vor sa vada daca medicul este vinovat de producerea acestei tragedii.

##VIDEO79309##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.