Maluma va deveni tătic în curând: ”Povestea noastră de dragoste” Îndrăgitul artist a dezvăluit sexul bebelușului în timpul unui concert

Author: Diana Bostan

Maluma și Susana Gomez vor deveni părinți

Sursa: Instagram- Maluma

Este vestea momentului în showbiz-ul internațional. Celebrul Maluma a anunțat că va fi tată, chiar în timpul unui concert.

Maluma și iubita lui, Susana Gomez, vor deveni părinți. Artistul a făcut anunțul în cel mai frumos și emoționant mod. Cum s-a întâmplat totul?

Artistul Maluma va deveni tătic

Celebrul cântăreț columbian a frânt inimile multor domnișoare prin fizicul și piesele sale de dragoste, iar după mai multe relații eșuate, artistul pare că și-a găsit liniștea în brațele Susanei Gomez. Frumoasa Susana este și cea care îi va oferi cântărețului columbian primul copil.

Citește și: Celebrul Maluma a petrecut cu Emiliana de la "Bravo, ai stil!" dupa concertul din Romania si a intarziat cateva ore la aeroport! Ce marturisiri a facut fashionista

Nimeni nu se aștepta la asemenea vestea, iar artistul a ales să facă anunțul într-un mod inedit. Maluma a anunțat că va deveni tătic în timpul unui concert în Washington, SUA.

Vestea a fost dată prin intermediul videoclipului piesei ”Procura”.

În videoclipul piesei, Maluma și Susana par extrem de îndrăgostiți, iar imaginile cu cei doi în cabinetul ginecologului au stârnit reacția fanilor. Acestora nu le-a venit să creadă, iar în tot acest timp, Susana a urcat pe scenă alături de iubitul ei. Maluma i-a atins burtica și a ținut-o în brațe. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Maluma va avea o fetiță

Nimeni nu se aștepta ca Maluma și iubita lui să dezvăluie sexul bebelușului tot pe scenă. În videoclipul ce rula în timpul piesei, Maluma și Susana apăreau la o petrecere de dezvăluire a sexului bebelușului. Maluma a postat videoclipul și pe contul său de Instagram, sub care a scris ” Povestea noastră de dragoste ”.

Se pare că Maluma va fi tatăl unei superbe fetițe. Artistul și Susana au fost surprinși în timp ce purtau coliere cu numele ”Paris”, fiind un semn că cei doi au ales deja și numele micuței. Chiar și așa, Maluma vrea să rămână discret în ceea ce privește evoluția sarcinii, dar și în privința vieții sale private.

Citește și: Ce avere a ajuns să aibă cântărețul Maluma

„Încerc să păstrez totul cât mai privat, să țin relația departe de ochii publicului, dar este o misiune imposibilă. Sunt bine, fericit și echilibrat, iar asta e cel mai important. Sunt într-o stare foarte bună. Este tot ceea ce îmi pot dori”, declara Maluma în luna august, pentru Entertainment Tonight.

Susana Gomez nu este nici model și nici actriță, frumoasa columbiancă este de profesie arhitect și antreprenor.

Susana deține o firmă de design interior în Statele Unite ale Americii. Potrivit presei din Columbia, Susana și Maluma se știu de mai mulți ani, iar înainte de a fi iubiți, cei doi au fost prieteni.