Malvina Cervenschi, prinsa la New York de uraganul Sandy VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:48

Era sa fie SOC in lumea mondena! Una dintre cele mai gingase vedete de la noi era cat pe ce sa fie luata pe sus de Uraganul Sandy tocmai la New York!

Si nu, nu va spun o poveste inspirata de Dorothy si Vrajitorul din Oz! E realitate! Sa aflam vedeta care era cat pe ce… sa nu mai fie! 

Andreea Banica este de parere ca stilul vestimentar…il dobandesti in timp. Nu te nasti cu el! Artista admite ca nu mereu a fost bine imbracata, dar ca a reusit sa invete ce si cum sa poarte, iar mai nou, BANII ii investeste in haine de firma, din ultimele colectii!

Frumoasa artista este constienta totusi, ca in tinerete, a trait epoca ei de…exotica pitiponceala vestimentara! Pentru ca Andreea Banica a luat
lectii atunci cand a fost criticata si a inceput sa investeasca mii de euro in imaginea ei… de ea, in aceasta saptamana, tare ne mai place!

Schimbam registrul si dam de un ditamai uraganu’, care a lovit New York-ul saptamana trecuta si care era sa lase lumea mondena romaneasca fara o prezenta tare gingasa!! Este vorba despre draga noastra Malvina Cervenski, pe care Uraganul Sandy a prins-o tocmai in America.
Malvina se afla in New York city, intr-o vacanta prilejuita de ziua ei de nastere.

Saptamana aceasta au aparut zvonuri cum ca uraganul nu ar fi fost provocat de fapt de Mama Natura, ci de niste antene din Alaska, folosite de Barack Obama ca si arme electorale! Malvina, care a simtit furia furtunii pe propria ei piele, ne spune…

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.