Mama a trei copii isi face o poza pe plaja in aceasta IPOSTAZA: Niciodata nu si-a imaginat ce poate sa DECLANSEZE dupa ce a facut ASTA!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:24

Rachel Hollis, mama a trei copii si-a facut o poza, pe plaja, cand se afla in vacanta. Nici prin cap nu i-a trecut ce poate sa iasa de la o banala fotografie!

Corpul femeii a fost dintotdeauna stigmatizat cand a venit vorba de semnele ramase in urma unei sarcini, insa Rachel Hollis este printre singurele care a dovedit ca este o femeie mandra de corpul ei!

Mama a trei copii, Rachel este proprietara unei companii care organizeaza evenimente si detine in acelasi timp si un blog numit "The Chic Site" unde promoveaza idei de styling, petreceri, gatit, dar si sfaturi despre familie.

Intr-o zi, ea a postat pe Facebook o poza cu ea cand se afla in vacanta de vara. Rachel era imbracata in costum de baie din doua piese, lasand la vedere burta plina de vergeturi. Niciodata nu s-a gandit ca o asemenea ipostaza in care s-a fotografiat poate creea o adevarata isterie in randul femeilor. Post-ul de pe Facebook a strans in scurt timp peste 400 000 de like-uri si peste 55 000 de  share-uri devenind peste noapte viral.



In dreptul fotografiei, Rachel a ales un mesaj puternic prin care a spus ca isi iubeste corpul asa cum este pentru ca acel corp a facut miracole plamadind trei copii. Ea le-a sfatuit, astfel, pe celelalte femei sa isi expuna corpul fara sa le fie rusine de ceva deoarece el reprezinta o opera de arta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: