Mama Alinei de la Exatlon a rabufnit! "Este o persoana vulgara si lipsita de bun simt!" Iata ce replica usturatoare i-a dat Ancai, dupa multele jigniri aduse fiicei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 mar 2018, 14:08

Mama Alinei de la Exatlon a cedat si i-a reprosat Ancai atitudinea avuta fata de fiica sa atat in competitie cat si in ultimele zile.

Dupa ce a indurat multele jigniri adresate fiicei sale, mama Alinei, doamna Ionica Pana a cedat nervos si i-a dat o replica la fel de dura Ancai. Aceasta marturisit ca a durut-o enorm atitudiea Ancai fata de Alina si a incercat s-o puna la punct, in speranta ca va putea sa-si controleze reactiile pe viitor.
Pe de alta parte, Anca si-a argumentat afirmatiile facute, in ceea ce-o priveste pe fosta coechipiera.


"Alina nu-si asuma ceea ce spune si ce face. Alina este o vipera pentru ca una iti spune in fata, iar in lipsa ta se intampla cu totul si cu totul altceva. Este pervesa, mincinoasa, falsa si analfabeta, evident!", a spus Anca.

Mama Alinei a rabufnit la un moment dat in emisiunea de seara trecuta, in care Anca a continuat sa ii jigneasca fiica.


"Am s-o caracterizez in trei cuvinte, cu toate ca ea de doua saptamani nu discuta decat despre copilul meu! Este o persoana ipocrita, vulgara si lipsita de bun simt!", a spus mama Alinei.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!