Mama Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel din Mangalia, cere daune în valoare de 100 de mii de euro. Avocații au cerut schimbarea încadrării juridice pentru Loredana Atănăsoaie

Autor: Diana Bostan

Mama Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, cere despăgubiri în valoare de 100.000 de euro

Sursa: Facebook

Mama Alinei, tânăra ucisă cu bestialitate de cea mai bună prietenă la Mangalia, a cerut schimbarea încadrării juridice pentru Loredana Atănăsoaie. Femeia cere daune morale.

Mama Alinei Elena, victimă a tragediei din Mangalia, a luat o decizie radicală în ceea ce privește procesul fiicei sale, Loredana Atănăsoaie, acuzată de crimă. Aceasta solicită o schimbare în încadrarea juridică a faptei și, în plus, cere compensații morale în valoare de 100.000 de euro.

Mama victimei cere daune morale și schimbarea încadrării juridice

Răsturnare de situație în cazul tragediei din Mangalia, unde Alina a fost ucisă de cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel.

Mama tinerei omorâte de cea mai bună prietenă, Loredana Atănăsoaie, și-a exprimat dorința de a schimba încadrarea juridică a acesteia.

După mai bine de șase luni de la crimă, avocații susțin că solicitarea mamei Alinei vine ca o încercare de a se asigura că dreptatea este servită în mod adecvat în acest caz șocant care a zguduit întreaga familie. În plus, avocatul Adrian Cuculis a confirmat că dosarul a fost trimis în instanță, iar la primul termen de judecată se va discuta această cerere.

Citește și: Ies la lumină noi detalii în cazul Loredanei, cea care i-a curmat viața Alinei, în Mangalia. „Și-a bătut joc de Alina”. Mama victimei a făcut dezvăluiri tulburătoare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

De asemenea, se pare că mama victimei nu se oprește aici. Ea a decis să solicite daune morale în valoare de 100.000 de euro, reprezentând compensație pentru suferința și traumele indescriptibile pe care le-a suportat în urma pierderii fiicei sale într-un mod atât de violent și tragic.

"Mama fetei omorâte de colega ei de cameră și care mai apoi i-a aruncat trupul sub o bancă din parc în Mangalia, solicită schimbarea încadrării juridice în omor calificat prin cruzimi și interes material.

(...) De asemenea, mama fetei decedate solicită daune morale de 100 de mii de euro.", a menționat avocatul Adrian Cuculis, pentru SpyNews.ro.

Alina ar fi încercat să se apere până în ultima clipa

Din rechizitoriu a rezultat faptul că Alina ar fi încercat să se apere de cea pe care o credea prietenă până în ultima clipă. Loredana Atănăsoaie a menționat în declarația sa faptul că și-ar fi înjunghiat prietena în gât și că aceasta a încercat să se apere mai multe minute.

După ce a ucis-o și i-a abandonat cadavrul într-un parc, Loredana ar fi retras bani de pe cardurile sustrase de la victima sa.

Citește și: Loredana, tânăra care și-a ucis prietena la Mangalia, ar fi suferit un avort „S-ar putea întrezări motivul crimei” Noi detalii din anchetă au ieșit la iveală

”Așa cum au reținut procurori în rechizitoriu imediat după ce a săvârșit fapta inculpata i-a sustras două carduri victimei decedate și ar retras banii de pe ele.

Mai mult decât atât, se pare că din declarația dată de inculpată, victima înjunghiată în gât a încercat mai multe minute să se apere, iar inculpata a continuat fie să o reducă la tăcere fie să o înjunghie în continuare în alte locuri. Dosarul este deja trimis în instanță, iar la primul termen de judecată se va lua în discuție această cerere”, a mai menționat avocatul Adrian Cuculis pentru sursa menționată anterior.

Loredana a ucis-o pe prietena ei cea mai bună la începutul lunii august, în camera de hotel din Saturn, unde cele două lucrau ca și cameriste. Loredana a fost arestată pe 7 august 2023, după ce a recunoscut că și-a omorât cea mai bună prietenă, pe Alina, și i-a aruncat trupul neînsuflețit sub o bancă, într-un parc din Mangalia.