Mama Andreei Raicu, infectata cu COVID-19: "Cele mai crunte saptamani din viata mea"

Author: Diana Tilă
Andreea Raicu

Andreea Raicu a vorbit despre perioada in care mama ei a fost infectata cu noul coronavirus. Iata ce a declarat vedeta!

Coronavirusul nu iarta pe nimeni, nici pe aceia care nu cred in existenta lui. Multe peroane publice s-au imbolnavit cu virusul nemilos sau membrii familiilor lor. Printre acestea se numara si mama Andreei Raicu.

Mama Andreei Raicu a fost infectată cu COVID-19

Andreea Raicu a trecut printr-o perioada extrem de grea din viata ei, atunci cand a aflat ca mama ei a fost infectata cu noul coronavirus.

Fosta realizatoare de emisiuni a spus ca intelege mai bine ca niciodata ce inseamna acest virus, iar sentimentul cu care s-a luptat in tot acest timp a fost cel de frica.

Andreea a dezvaluit intr-un videoclip postat pe contul personal de Instagram ca i-a fost foarte greu pentru ca si-a facut tot felul de ganduri, insa a avut mereu incredere in medicii pe mana carora a ajuns mama ei.

„Mama mea a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac aceasta informație publica”,  a relatat Andreea Raicu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mama fostei prezentatoare a fost internata la Spitalul „Victor Babes” din Capitala timp de doua saptamani.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Desi nu imi este foarte usor sa vorbesc despre acest subiect si despre ceea ce am simtit in momentul in care am aflat, si despre ceea ce inca simt, am considerat ca este de datoria mea sa fac aceasta informatie publica. Cele 2 saptamani in care mama a fost spitalizata au fost printre cele mai crunte saptamani din viata mea, cu foarte multa frica si foarte imprevizibile- la fel ca acest virus. Stiu ca acest mesaj va atrage si comentarii negative, dar realitatea celor trei saptamani prin care am trecut atat eu, cat si mama, ma face sa ma gandesc acum doar cu recunostinta pentru ca am depasit acest moment si fata de personalului Spitalului Victor Babes. Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atat pe mama, cat si pe toti cei internati acolo. Nu am vazut-o pe mama de trei saptamani, dar stiu ca reintoarcerea acasa este cel mai frumos cadou pe care putea sa il primesca de ziua ei, care va fi peste cateva zile. Desi am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru ca am purtat in permanenta masca. Stiu ca este o loterie si oricand ne putem infecta, dar cel putin stiu ca ma pot proteja purtand-o!

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on