Mama Andreei Tonciu RABUFNESTE: fiica ei nu vrea sa munceasca. Iata ce pretentii de diva are

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 06:25

Mama Andreei Tonciu e la captul puterilor. Nu mai stie cum sa isi trimita fiica la munca. Vrea sa ii dea toata floraria pe mana, dar Andreea e doar cu gandul la Nicolae Mitea.

"Dupa cum stie toata lumea traim intr-o tara care a intrat in pragul crizei, iar Andreea nu vrea nici anul acesta sa se apuce de munca. Vine doar sa ia bani si atat. Cand nu mai are bani incepe sa sune si sa ceara. Efectiv sunt suparata foarte rau. Mai are cateva luni si face 27 si nu se apuca de o treaba serioasa. Ea la varsta asta ar trebui sa aduca bani in casa, nu sa ceara", adeclarat Maria Tonciu, mama ei.

 

In replica, Andreea a declarat ca nu s-ar descurca sa lucreze la florarie si ca si-ar dori un salon.

 

"Din moment ce apar la TV nu pot sa stau ca vanzatoare nu? Imi deschizi un salon, stau acolo si supraveghez fetele si incasez banii. Nu vreau la florarie pentru ca nu cred ca o sa ma descurc".

 

Mama ei nu este insa de acord cu aceasta idee.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

"Eu consider ca ar trebui sa stie si ea meserie pentru asa ceva. Ca sa faci un salon trebuie sa te pricepi la asa ceva. Am plans foarte mult pentru ca au fost momente in care chiar am avut nevoie de cineva langa mine si imi lipsea".

 

Andreea Tonciu a dezvaluit si pentru ce are nevoie de bani.

 

"Am nevoie de bani pentru taxi, pentru coafor, pentru masaje. Ma plictisesc toata ziua si trebuie sa fac aceste lucruri".