Mama Antoniei: "Se intampla adeseori ca lumea sa ne spuna ca suntem surori"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:45

Duminica, 10 iunie, Adelina Pestritu va asteapta la o noua editie “D Paparazzi”. In aceasta saptamana Antonia ne arata de la cine a mostenit frumusetea.

Antonia este considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, dar duminica seara veti vedea de la cine a mostenit toate calitatile. Mama Antoniei vorbeste la “D Paparazzi” despre frumusete, dar si despre situatiile in care ea si fiica ei au fost catalogate drept surori: “Se intampla adeseori ca lumea sa ne spuna ca suntem surori, nu mama si fiica. Frumusetea vine din suflet!”, a declarat Denise Iacobescu, in emisiunea “D Paparazzi”.

 

Nu ratati o noua editie “ D Paparazzi ” prezentata de Adelina Pestritu, duminica, 10 iunie, de la ora 19.45, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.