Mama baietelului era mai mult beata si a uitat sa il hraneasca. E SOCANT ce a facut aceasta catelusa insarcinata, pentru a-i salva viata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 14:19

Baiatul avea doar doi ani si era subnutrit, deoarece parintii alcoolici nu ii hraneau.

Intamplarea a avut loc in Arica, o localitate dintr-o zona desertica din Chile. Copilul a fost descoperit de o vecina, care a vazut cum catelusa ei, Reina, insarcinata, il alapta. Imediat, femeia a chemat politia, care l-a dus pe copil la cel mai apropiat spital. Acolo, doctorii au descoperit ca era malnutrit. In plus, avea o infectie de piele si avea purici.

Oficialii cred ca baiatul mai este in viata doar datorita catelusei Reina, care l-a salvat de la moartea prin infometare cu laptele ei.



Vecinii au marturisit ca, in timp ce baiatul era la spital, mama lui a aparut acasa "beata moarta" si nu s-a aratat interesata de soarta copilului. Copilul a fost externat si pus in ingrijirea ajutoritatilor pentru protectia copiilor. Mama lui nu a fost arestata, pentru  ca baiatul nu prezenta urme de lovituri sau rani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.