Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi. Ce s-a întâmplat între cei doi în parc?

Author: B.H.
Actualizat: 09 mar 2020, 15:37

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare departe de a se fi încheiat, mai ales acum când se pare că mama Biancăi ar fi fost agresată fizic de Alex Bodi.

Încă de la început relația lor a fost una tensionată, dar acum pare că lucrurile au scăpat complet de sub control. Dacă inițial se vorbea despre un conflict doar la nivel de cuplu, acum au apărut informații potrivit cărora mama Biancăi Drăgușanu ar fi fost agresată de Alex Bodi.

Citeste si: Lidia Buble, goală pe instagram! Imaginea care a încins imaginația fanilor

Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi. Ce s-a întâmplat între cei doi în parc?

Se pare că episodul neplăcut s-a întâmplat în timp ce mama Biancăi se afla în parc cu fetița vedetei. Un martor care a asistat la întreaga scenă a făcut publice detalii pe marginea acestui subiect.

Citeste si: Philip a dezvaluit ca Ligi a vorbit cu Gabriel! Acesta a recunoscut: "I-am spus ca o plac"! Jigniri dure intre Philip si Ligi

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo. Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură. Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el.

El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el … Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație", a spus martorul, potrivit cancan.ro.

Din primele informații făcute publice de sursa citată, se pare că mama Biancăi Drăgușanu l-ar fi reclamat la Poliție pe Alex Bodi, precizând că acesta este agresiv atât cu fiica ei, cât și cu ea.

Citeste si: Andreea Bălan a încercat să ascundă asta. Ai observat detaliul care schimbă tot? FOTO

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.