Mama celor trei copii din București, care au ars de vii, și-a schimbat declarația. Aceasta a recunoscut că nu era acasă în momentul acela

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 nov 2023, 06:45

Inițial, mama celor trei copii a spus că era acasă când tragedia a avut loc

Sursa: Observatornews.ro

Marți dimineață, 31 ianuarie, trei copii din București, cu vârste cuprinse între doi și șase ani, au ars de vii. Mama acestora a spus, inițial, că era acasă în acel moment, dar, ulterior, a recunoscut că era plecată.

Trei copii din București, care locuiau în Sectorul 5, au ars de vii, ieri dimineață, după ce patul lor a fost cuprins de flăcări. Mama acestora și-a schimbat declarația după câte ore după ce a dat-o pe cea inițială, ceea ce ridică multe semne de întrebare.

Mama celor trei copii din București, care au ars de vii, a recunoscut că nu era acasă

Inițial, mama celor trei copii a spus că era acasă când tragedia a avut loc, doar că, în timpul celorlalte audieri, și-a amintit că se afla la niște rude în momentul în care a avut loc tragedia.

Femeia a recunoscut, în cele din urmă, unde se afla, după ce anchetatorii, văzând că aceasta dă declarații contradictorii, au încercat să își dea seama ce s-a întâmplat cu exactitate.

Citește și: Motivul pentru care trei bărbați au snopit în bătaie un polițist aflat în timpul său liber. Agentul a fost agresat fizic chiar în fața băiețelului său de șapte ani

Mama celor trei copii a spus că dormea în acele momente și, când s-a trezit, nu a mai putut face nimic pentru micuți. Patul în care aceștia dormeau a ars ca o torță și nu au mai avut nicio șansă.

Conform observatornews.ro, vecinii au povestit că au văzut trupurile copiilor în curte, chiar mama lor fiind cea care i-a scos din casă. După ce a scos copiii în curte, a reușit să stingă flăcările, până ca pompierii să ajungă la fața locului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Paramedicii SMURD, conform ISU București, au încercat timp de aproximativ o oră să îi resusciteze, însă fără niciun rezultat. Tatăl copiilor, în tot acest timp, era plecat la muncă, în Germania.

Copiii ar fi murit intoxicați cu monoxid de carbon

Potrivit unor surse din anchetă, copiii de doi, trei și șase ani și-au pierdut viața din cauza monoxidului de carbon.

Mai mult decât atât, la sosirea medicilor, unul dintre copii își pierduse, deja, viața.

Mama copiilor este de părere că tragedia s-a produs din cauza faptului că unul dintre copii s-a jucat cu o brichetă, iar patul a luat foc, după ce altceva din cameră s-ar fi aprins.

Trupurile neînsuflețite ale copiilor au fost ridicate și duse la Institutul de Medicină Legală, pentru a fi efectuată necropsia.

Și mama acestora a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece se afla în stare de șoc.

Citește și: Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a ucis soția. A lovit-o puternic cu o cratiță în cap

„Nu am reuşit să vorbim nimic pentru că şi ea e în stare de şoc nici ea nu ştie ce spune, acum spune ceva, imediat altceva, acum ţipă urlă şi au băgat-o în maşina de poliţie să nu vadă. Văd ca e plină de tăciuni, funingine”, a spus unchiul femeii.