Mama copilului în vârstă de patru ani, înecat în piscina familiei, a fost găsită spânzurată. Nu a putut suporta durerea pierderii copilului ei

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 sep 2022, 09:27

Femeia nu a putut suporta durerea

Sursa: News.ro

O femeie din localitatea Găești, al cărei copil în vârstă de doar patru ani s-a înecat în piscina familiei, miercuri seara, a fost găsită spânzurată de un copac, la câteva ore după ce copilașul a murit.

Din cauza șocului pe care l-a simțit la auzul veștii că micuțul ei a decedat, femeia a plecat de acasă după ce şi-a văzut copilul mort, deoarece durerea era de nesuportat. Aceasta a fost căutată de către autorități şi localnici, și a fost găsită spânzurată de un copac, relatează News.

Mama copilului de patru ani înecat în piscină a fost găsită spânzurată

Oficiali ai Poliţiei judeţului Dâmboviţa au declarat că mama copilului în vârstă de patru ani, înecat în piscina  familiei, din oraşul Găeşti, a fost găsită moartă, după ce s-a spânzurat de un copac. Preț de mai multe ore, femeia a fost căutată de către poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, deoarece plecase acasă și era vizibil șocată de decesul copilașului ei.

Citeste si: Doi copii dintr-un centru de plasament, în vârstă de 12 și 14 ani, au fugit din oraș, în speranța că-și vor găsi mama! Băieții au fost dați dispăruți și găsiți de poliție astăzi

Copilul în vârstă de patru ani a fost găsit căzut în piscina familiei, care se afla în curtea locuinţei, iar medicii n-au mai putut face nimic în afară de a constata decesul. Copilul era sub supravegherea mamei atunci când a avut loc tragedia.

Un copil de 4 ani s-a înecat în piscina din curte, în Dâmbovița

Polițiștii din Dâmbovița au fost chemați, miercuri seară, prin apel la 112, de un bărbat care ar fi găsit un copil înecat în piscină.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Potrivit primelor verificări, s-a constatat că băiatul în vârstă de patru ani a fost lăsat nesupravegheat de către mama lui vitregă pentru puțin timp, motiv pentru care a căzut în piscina din curtea casei. 

„La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U.

112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină, situată în curtea locuinței.

Citeste si: Cinci persoane și-au pierdut viața, după ce o balenă a răsturnat barca în care se aflau

Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal.

Totodată, întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia.

La activități sunt angrenați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.”, a transmis IPJ Dâmbovița.