Mama CRIMINALA! Si-a ascuns sarcina iar dupa ce a nascut si-a ingropat bebelusul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

O intamplare absolut socanta s-a petrecut intr-o localitate din judetul Prahova! O femeie a dat nastere unui bebelus, pe care apoi l-a ingropat.

Femeia are 41 de ani si 2 copii. Sotul ei lucreaza la o firma din Bucuresti si vine acasa doar o data pe saptamana. In stilul acesta, femeii i-a fost destul de usor sa ascunda sarcina, in ciuda faptului ca vecinii observasera ca s-a mai ingrasat. Nu a recunoscut insa niciodata nimic si probabil nici n-ar fi facut-o, daca grozavia nu ar fi iesit la iveala cu ajutorul unuia dintre copii ei.



Femeia a nascut in noaptea de 1 iulie iar baiatul ei cel mare, de 15 ani, a povestit vecinilor ca in acea noapte a auzit plansete de copil. Mai mult decat atat, dupa nastere, ea si-ar fi luat nou-nascutul si, ajutata de un alt copil de-al ei, mai mic, a mers in toiul noptii sa-l ingroape.

Traumatizat de ceea ce a vazut, baiatul de 13 ani a incercat sa se sinucida.
Vecinii au intervenit, insa, la timp si au reusit sa-l salveze, iar acum copilul este in grija statului si va primi consiliere psihologica.

Fapta femeii a bagat, insa, spaima in sateni. Imediat cum au aflat de  eveniment, vecinii au alertat autoritatile. Ambulanta care a sosit la fata locului a dus-o pe femeie la spital, cu o hemoragie masiva. Criminalistii au dezgropat trupul bebelusului si urmeaza sa stabileasca daca acesta s-a nascut mort sau femeia se face vinovata de pruncucidere.

##VIDEO116428##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: