Mama Denisei Manelista, la un pas de lesin! Uite ce a patit femeia din cauza fiicei sale

Autor: B.M.
Actualizat: 09 mai 2017, 10:44

Denisa Manelista a speriat pe toata lumea dupa ce starea ei de sanatate s-a agravat si a ajuns in spital.

Artista sufera de o afectiune hepatica extrem de complicata, care i-a pus viata in pericol. Initial medicii erau rezervati asupra sanselor sale de a se recupera.

Din fericire insa, dupa ce a apelat la un tratament naturist, ficatul ei a inceput sa se regenereze, iar acum vedeta se simte mult mai bine, aflandu-se acasa, in sanul familiei.

Vestea ca Denisa isi revine a avut un impact atat de mare asupra mamei artistei incat femeia a lesinat de emotie atunci cand a aflat acest lucru.

"Am inceput sa ma simt mai bine. Daca ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite imbunatatiri, am inceput, cred eu, lentul şi lungul proces de vindecare. Vitalitatea incepe sa revina in mine. Si medicii au constatat ca sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred ca va fi bine. Rugati-va pentru mine", este mesajul transmis de artista.

Citeste si:

Acesta este tratamentul naturist care i-a salvat viata Denisei Manelista! Uite cum a reusit sa isi vindece ficatul


Asa depistezi LA TIMP boala care i-a adus sfarsitul Ilenei Ciuculete si a bagat-o in spital de Denisa Manelista! Iata 7 semne care iti arata ca ficatul tau este bolnav, nu le ignora!