Mama Denisei Raducu, interviu coplesitor din camera artistei! Dupa moartea fiicei sale nu-si gaseste linistea

Autor: B.M.
Actualizat: 13 sep 2020, 17:20

Geta Dovleac, mama Denisei Raducu, trece prin cea mai grea perioada din viata sa si abia acum constientizeaza ca fiica sa nu mai este.

Rapusa de durere, mama regretatei artiste ne-a povestit cum decurge o zi din viata ei si ne-a arata unde isi petrece timpul dupa moartea Denisei.

"Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu, nici dusmanilor. Stau la piept cu poza ei. Aici ea dormea cu mine. Cand nu sunt la cimitir, stau in camera ei. Stau pe Youtube, pe Facebook, ii ascult melodiile. Cand ma dor ochii, merg la cimitir.

"Ma duc si noaptea. Eu acum realizez ca a murit Denisa, pana acum nu realizam. Am avut doua comori, acum mai am doar una. Mi-a murit o comoara. Cu Adelina vorbesc mereu, in fiecare seara. As vrea sa mor, sa ma duc langa ea sa o ajut.

"Am inteles ca nu e bine sa imi doresc moartea pentru ca nu mai ajung langa ea (n.r.-

in Rai). Acum m-am linistit putin si, cu ajutorul pastilelor de la psihiatru, reusesc sa dorm.

Cand era foarte bolnava, Marian a sta langa ea si ii facea masaj la picioare. Cinci luni de zile nu am dormit noapte intreaga sau zi", a povestit Geta, mama Denisei Raducu.

"In cele 12 zile in care am stat langa ea, i-am fost apropiat. Geta nu mai putea, a obosit.

M-a rugat sa o ajut", a povestit Marian Dovleac, tatal vitreg al Denisei.

Marian Dovleac, tatal vitreg al Denisei Raducu, a povestit despre ultimile luni din viata artistei.

"L-a iubit foarte mult, dar si el pe ea. Din Bebe nu l-a scos, pe el in cheama Florin. Nunta era in toamna, dar a descoperit boala in martie, in patru luni s-a dus. De la Viena mi-a zis din prima ca este in stadiul 4 cu metastaze si ca nu avea doar la ficat", a mai declarat mama artistei.

"Tatal ei bun i-a dat bani pentru Viena pentru ca ea nu avea suficient. El a fost alaturi de ea, dar a facut pareza si nu a mai putut. Noi ne-am inteles cu el, l-am inteles, nu ne-am certat", a mai povestit Geta.

"Cum puteam eu sa o intreb pe patul de moarte ce rochie vrea sa poarte, cui ii lasa averea, unde sa fie inmormantata? Cum sa o intreb eu asa ceva? Eu si tatal ei nu aveam nevoie de avere, ne-am inteles sa-i ramana Adelinei, sora ei, ea are trei fete.

Am cedat totul in favoarea Adelinei", a mai declarat, in exclusivitate pentru WOWbiz, Geta Dovleac, mama Denisei.

Vedeti interviul complet pe wowbiz.ro.