Mama din Constanța care a vrut să își arunce fetița „posedată” în fața mașinilor, dată dispărută! Tatăl ei a scos-o pe propria semnătură din spital

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 10 iul 2023, 00:40

Mama din Constanța care a încercat să își arunce fetița în fața mașinilor pe motiv că ar fi fost „posedată” a fost dată dispărută. Tatăl femeii a cerut externarea acesteia de la secția de neuropsihiatrie de la Palazu.

Femeia din Constanța care a încercat zilele trecute să își arunce fetița în fața mașinilor a fost dată dispărută, după ce tatăl ei e externat-o, pe propria semnătură, de la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Constanţa de la Palazu Mare. 

Copila de 6 ani,  dezbrăcată, dar cu capul înfășurat într-un prosop, era purtată în brațe de mama care alerga spre bulevard.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, vineri seara, cu privire la dispariţia Anei-Maria Stancu, de 31 de ani din municipiul Constanţa. 

Citeste si: Cine este mama care a vrut să-și arunce fetița în vârstă de șapte ani în fața mașinilor. Ce se întâmplă în aceste momente cu copilul

Mama din Constanța care a vrut să își arunce fetița în fața mașinilor, dată dispărută 

Ana- Maria Stancu, mama din Constanța care a încercat să își arunce fetița în fața mașinilor pe motiv că micuța ar fi „posedată” a fost dată dispărută vineri seara.

Femeia fusese internată  la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Constanţa de la Palazu Mare, iar tatăl ei a solicitat externarea prezentând documente că aceasta va fi dusă la o clinică privată de psihiatrie din Bucureşti.

Femeia a fost astfel externată şi tatăl ei a mers apoi să îi aducă bagajul din locuinţă pentru a o duce în Capitală. El a lăsat-o pe fiica singură în maşină câteva minute, iar aceasta a coborât din autoturism şi a dispărut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

IPJ Constanţa a anunţat, ulterior, că femeia de 31 de ani a revenit singură la domiciliu şi nu a fost victima unei infracţiuni. Ea urmează să fie examinată din punct de vedere medical. 

Citeste si: O mamă a încercat să își arunce copilul în fața mașinilor. Femeia susține că fiica ei era posedată și a legat-o de mâini cu geanta

Femeia a încercat să și arunce copilul în fața mașinilor

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, la începutul săptămânii trecute, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său. Astfel, potrivit martorilor, femeia se plimba cu fetiţa sa în braţe, printre maşini.

Copila era acoperită cu un cearşaf, inclusiv pe cap.

După intervenţia trecătorilor, femeia a renunţat la planul său şi s-a urcat în maşină.

Poliţiştii au venit la faţa locului şi au găsit-o pe femeia respectivă şi pe fetiţa ei, în vârstă de şapte ani, pe care o ţinea în braţe. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, poliţiştii au transmis o sesizare către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

Martorii spun că femeia susținea că fetița este posedată, vrând să o arunce în fața mașinilor pentru a scăpa de „tot ce este necurat din ea”.

Mai mult de atât, mașina în care a fost dusă fetița a fost ridicată de poliție după ce a fost lăsată în mijlocul unei parcări. 

Sursă: News.ro