“Mama din intamplare” are acum si pagina de Facebook

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:45

Reality-drama “Mama din intamplare”, difuzata la Kanal D in fiecare miercuri, de la ora 21.00, a suscitat interesul a sute de femei, tinere, mature sau varstnice, dornice sa urmareasca si sa invete din experientele dramatice ale adolescentelor prezentate in emisiune.

“Mama din intamplare” a obtinut la prima difuzare, din 21 septembrie 2011, in intervalul orar 21.00 -22.00, un rating mediu de 3, 0% si o cota de piata de 7, 2% in randul privitorilor din mediul urban. Cifrele demonstreaza preocuparea publicului pentru un subiect tabu al societatii romanesti: copiii cu copii.

In fiecare an, in Romania, peste 30.000 de adolescente devin mame. Astfel se ajunge la o situatie si mai dramatica: mii de copii sunt abandonati, in timp ce multi dintre cei care nu sunt dati spre adoptie devin povara pentru familiile lor, fara a avea vreo vina.

Nepregatite pentru rolul de parinte, excluse de comunitate si puse la zid chiar de catre cei apropiati, aceste tinere sunt pe punctul de a-si rata viitorul.

“Mama din intamplare” are pagina pe Facebook

Ca un raspuns la interesul publicului referitor la cazurile disperate ale adolescentelor devenite mamici, a fost creata pagina de facebook a emisiunii:  www.facebook.com/Mamadinintamplare.

Ii asteptam pe toti cei interesati sa acceseze contul de facebook al emisiunii “ Mama din intamplare ”, cu reactii, povesti si, de ce nu, cu sfaturi pentru
tinerele aflate in situatii similare cu mamele adolescente din emisiune.

Nu ratati maine, 28 septembrie, de la ora 21.00, “Mama din intamplare”, reality-drama care supune atentiei generale un subiect tabu: copiii cu copii.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.