Mama Elodiei Ghinescu: "Motivul pentru care a omorat-o sunt banii, el era omul banului"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:11

Mama Elodiei Ghinescu este sfasiata de durere pentru ca de atata timp nimeni nu reuseste sa afle adevarul din spatele disparitiei misterioase a avocatei.

Invitata la WOWbiz, mama Elodiei a marturisit care crede ea ca este motivul pentru care intre Elodia si Cioaca lucrurile nu au mai mers.

 

"Motivul pentru care a omorat-o sunt banii, el era omul banului. El era foarte indragostit si indemnat la aceste mari indragosteli de catre mama lui. Era indragostit de catre aceasta. Cu doua zile inainte a vorbit cu un avocat despre divort.

Intre ei nu era nimic de doi ani de zile. Nu mi-a spus ca o batea, dar in ultimul timp mi-a povestit ca stie ca avea foarte multe amante. Avea mai multe, nu doar una", a povestit Emilia Ghinesc la WOWbiz.

 

Mama Elodiei nu mai spera sa isi gaseasca fiica in viata. Ea a marturisit ca s-a mintit o perioada ca Elodia exista doar pentru a putea trece mai usor peste durere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

"Am avut speranta ca o sa se intoarca. Stiam ca ea nu mai exista dar cautam sa ma mint singura ca sa nu mor, asa cum a patit tatal meu.

Daca ar fi existat mi-ar fi dat un semn, nu si-ar fi lasat copilasul, viata ei", a mai declarat mama Elodiei.

Vezi ce alte declaratii a mai facut!