Mama Elodiei Ghinescu: "Nepotul meu sta intr-o familie de criminali. Cioaca trebuia sa se gandeasca la copil cand i-a ucis mama"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:30

Mama Elodiei Ghinescu a declarat, miercuri, dupa ce Cristian Cioaca a fost arestat pentru uciderea Elodiei, ca decizia este dreapta, chiar daca vine dupa cinci ani, si ca nepotul ei nu ar trebui sa creasca "intr-o familie de ciminali".

"Deocamdata mi se pare o decizie dreapta. Dar sa vedem ce se va mai intampla pe parcurs", a declarat Emilia Ghinescu.

Ea a precizat ca nu a mai vorbit cu nepotul ei, Patrick, de aproape trei ani, intrucat Cioaca nu a lasat-o sa mai ia legatura cu el.

"Cand il tot sunam si il rugam sa ne lase sa vedem copilul, ne spunea «Nu mai veniti, ca veniti degeaba»", a mai spus femeia.


Intrebata daca va cere din nou custodia copilului, dupa ce politistul Cristian Cioaca a fost arestat, Emilia Ghinescu a afirmat ca nu se poate pronunta deocamdata, dar ca nu i se pare corect ca Patrick "sa stea intr-o familie de criminali".

"El trebuia sa se gandeasca la copil atunci cand i-a omorat mama. Trebuia sa se gandeasca ce se va alege cu el si cum va creste el cu gandul acesta", a spus Ghinescu.


Mama Elodiei a mai declarat ca a vorbit cu Cioaca doar la telefon. Ea a mai povestit ca imedait dupa ce Elodia a disparut de la domiciliu a vorbit cu politistul, iar acesta a plans la telefon, pentru a o convinge ca ii pasa de disparitia Elodiei.

"In acelasi timp in care ma suna pe mine si plangea la telefon, ca sa ma impresioneze, prefacut, statea la aeroport cu un buchet de trandafiri in brate asteptandu-si fosta amanta", a mai spus Emilia Ghinescu.


Sursa: Mediafax