„Mama, eu știu cine te-a bătut pe tine”. Reacția fetițelor Danei Roba după ce au văzut-o pe aceasta desfigurată

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 aug 2023, 16:01
Reacția fetițelor Danei Roba după ce au văzut-o pe aceasta desfigurată
Sursa: Instagram danielarobamakeupartist

Make-up artista Dana Roba, a trecut prin momente de neimaginat după ce soțul ei a bătut-o până a ajuns în comă.

Daniel Balaciu este bărbatul ce a bătut-o pe Dana Roba cu bestialitate cu un ciocan, provocându-i make-up artistei răni grave la nivelul capului și al mâinilor. Iată care a fost reacția fetițelor ei când au văzut-o desfigurată.

Citește și: După ce a băgat-o în comă pe Dana Roba, Daniel Balaciu a amenințat că își ia viața: „A amenințat poliția din Timișoara”

Reacția fetițelor Danei Roba după ce au văzut-o pe aceasta desfigurată

După ce a fost lovită în nenumărate rânduri de către soțul ei, Daniel Balaciu, aceasta a intrat în comă, iar după ce s-a trezit din comă, Dana Roba a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, chiar dacă medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire. În ciuda tuturor greutăților, Dana Roba s-a pus pe picioare și încearcă în fiecare zi să revină la persoana ce era cândva.

În momentul în care Dana Roba s-a simțit mai bine, aceasta a fost la soacra ei pentru a își ia cele două fetițe, însă acest lucru nu a putut fi realizat pe o cale amiabilă, astfel aceasta a fost nevoită să ceară ajutorul unui avocat, a poliției și chiar a Protecției Copilului. Atunci când și-a văzut fetele după mult timp, make-up artista a fost șocată de lipsa de îngrijire ce îi era oferită celor două fete, aceasta găsindu-le „murdare și cu șlapii rupți”. 

Am fost după copii, să-mi iau copiii. Pentru că mi-a ea, mi-a zis că Daniel nu va face închisoare și că el va veni după copii, că a semnat la Protecția Copilului, copiii sunt în grija ei (n.red a soacrei sale). Nu, copiii sunt în grija bunicii sau a unei rude până când mama părăsește spitalul. Eu când am venit din spital am vrut să fiu mai drăguță decât prevede legea și să mai stau încă o săptămână acasă, singură, ca să-i las ei copiii încă o săptămână.

Am vrut să merg așa, pe cale amiabilă. Nu mi i-a dat, logic că nu mi i-a dat, și atunci a trebuit să vin cu avocat, cu Poliție, cu Protecția Copilului și să mă duc după copiii mei apoi. Mi-am văzut copiii mai murdari decât i-am văzut toată viața mea. Nu există așa ceva.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fetițele mele erau cu șlapii rupți, ceea ce pe mine m-a deranjat. Chantal, care ține la parul ei, nu există… avea părul murdar, și așa mai departe. Erau foarte murdare. A fost un alt șoc, dar totuși o bucurie, în același timp, că știu că de azi înainte, o să vă ia mama în grija ei și o să fie bine.

S-au speriat foarte tare (n.

red când au văzut-o desfigurată). Trebuie să recunosc, prima oară le-am mințit, le-am spus că am căzut cu bicicleta, ca să le pot lua de acolo, nu le-am spus direct, tatăl vostru m-a bătut cu ciocanul. Ele știau dinaintea mea. Celine mi-a zis: ‘Mama, eu știu cine te-a bătut pe tine’. Și Chantal a început să plângă, încă nu poate să vorbească despre chestia asta”, a declarat Dana Roba, potrivit romaniatv.net

Citește și: „Decât să te știu divorțată, mai bine în sicriu”. Ce îi spunea Daniel Balaciu Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul, în cap. Fetele lor au asistat la toate cele întâmplate

Dana Roba își dorește să se recăsătorească

Dana Roba a trecut prin clipe greu de imaginat după ce soțul ei a lovit-o în nenumărate rânduri cu un ciocan la nivelul feței și al mâinilor, însă cu toate acestea, make-up artista vrea să mai dea o șansă iubirii. Femeia trece printr-un proces dificil de divorț cu fostul ei soț, iar tot ce își dorește în momentul de față este să le ofere fetițelor ei atenția de care ele au nevoie.

Recent, Dana Roba a fost surprinsă alături de un bărbat misterios, iar persoanele de pe internet nu au încetat din a își spune părerea despre această situație. Replicile dure și jignitoare pe care aceasta le-a primit cu privire la posibila lor relația au făcut-o pe Dana Roba să le răspundă criticilor, spunându-le că se gândește la o posibilă căsătorie, iar la adresa lui Beni nu are decât cuvinte de laudă după ce a fost alături de ea în cele mai dificile momente din viața ei, relatează stirilebzi.r o. 

Citește și: „Mi-a fost alături în cele mai cumplite momente”. El este bărbatul care o susține pe Dana Roba după trauma suferită! Primul mesaj al make-up artistei după ce s-a spus că are o relație

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.