Mama Geta a dat cărțile pe față! Care este, de fapt, relația dintre mama și logodnica lui Culiță Sterp: „Aș putea spune multe despre ea”

Autor: Laura Macovei

Mama Geta a dat cărțile pe față! Care este, de fapt, relația dintre mama și logodnica lui Culiță Sterp: „Aș putea spune multe despre ea”

Sursa: Facebook/Instagram

Mama Geta a vorbit din nou despre relația pe care o are cu logodnica fiului ei cel mare, Culiță Sterp. Daniela Iliescu a oferit și ea un răspuns în acest context.

Deși părea totul roz în familia Sterp, de cele mai multe ori aparențele înșeală. Aceasta este și situația de față, când familia Sterp este în plin scandal.

În acest context, mama Geta a făcut câteva afirmații controversate despre logodnica lui Culiță Sterp, dar a vorbit și despre fidelitatea fiului ei.

Mama Geta a rupt tăcerea. Cum se înțelege cu Daniela Iliescu, logodnica fiului său

Recent, mama Geta a revenit cu noi detalii despre relația sa cu logodnica fiului său. Invitată într-o emisiune TV, ea a făcut mai multe mărturisiri neașteptate. În cadrul emisiunii, femeia a afirmat că Iancu Sterp, celălalt fiu al ei, este fidel unei singure femei pe toată durata vieții, însă nu a putut spune același lucru despre Culiță Sterp. Aceste declarații au stârnit numeroase controverse, iar mama Geta a fost întrebată din nou despre relația cu logodnica fiului său.

Citește și: Ileana Sterp, reacție surprinzătoare! Ce a putut spune despre mama Geta: „Să iasă public să-și ceară scuze față de Culiță”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Mama Geta și-a exprimat clar și răspicat părerea, povestind despre evoluția relației dintre ea și partenera de viață a lui Culiță Sterp.

Ea a subliniat că, în ciuda tuturor controverselor și mesajelor primite de logodnica artistului din partea fanilor, tânăra a demonstrat de-a lungul anilor că nu este interesată de astfel de subiecte și nu dorește să alimenteze scandalurile.

„Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor.

Eu nu le-am oferit nimica să aștept eu respectul lor. În schimb, Daniela, tot timpul, ea se ține mult mai sus decât noi. Încă de la începutul începutului s-a ținut mai sus. Și nu vreau să zic despre ea nicio vorbă, chiar dacă aș putea spune multe despre ea. Nu mă interesează! Mă interesează Milan și Culiță. Eu dacă pot să fac o plăcintă, pot să le duc o găină, faceți o supă, cu mare drag! Eu cu tot ce pot să îi ajut, eu îi ajut, dar eu nu mă bag.
Eu la Măruță am spus sub formă de glumă că nu bag mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar băga mâna în foc având în vedere cum arată Culiță? Acuma să fim sinceri! S-o ofticat ea, s-o ofticat… Că vai, că o înșală soțul! Vai, ce să facem acuma! Vai, ce să facem, nu știu! Vai, nu putem nici trăi acuma!

Acuma nu știu.

N-aș vrea să bag toți moldovenii într-o oală, dar ea, săraca, întotdeauna a avut aere de, nu știu cum să-ți spun, cum erau odată nobilii și iobagii, habar n-am! Nu mă interesează Daniela, pentru mine e subiect închis și punct! ”, a mărturisit mama Geta pentru Fanatik.ro.

Cum a răspuns Daniela Iliescu, după declarațiile controversate ale mamei Geta

De cealaltă parte, partenera artistului a dat de înțeles că nu dorește să se implice în acest scandal.

„Am primit o educație mult prea bună de la părinții mei ca să dau curs circului sau ca să mă dau peste cap să impresionez pe cineva. Singurul răspuns pe care o să-l dau este că unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale”, a explicat Daniela Iliescu.