Mama Geta a făcut dezvăluiri emoționante chiar de ziua ei de naștere: „Mă simt singură. Același bărbat aș lua”. Mama fraților Sterp pare că nu a uitat de bărbatul care i-a fost alături atâția ani

Author: Andreea Buinoschi

Mama Geta a fost în centrul atenției în urmă cu doar câteva zile, atunci când și-a aniversat a 54-a zi de naștere

Sursa: Captură video

Mama Geta și-a serbat ziua de naștere, iar familia și prietenii i-au fost alături în acea zi specială. Imagini de la petrecere au fost transmise în mediul online, iar copiii ei au postat, ulterior, câteva vlog-uri de la marele eveniment.

Mama Geta a împlinit 54 de ani în urmă cu doar câteva zile, dar, nici atunci, nu a uitat de bărbatul care i-a fost alături atâția ani. Aceasta a dezvăluit că tot pe el l-ar alege, chiar dacă acesta, într-o zi, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Mama Geta a avut parte de o petrecere de zile mari

Mama Geta a fost în centrul atenției în urmă cu doar câteva zile, atunci când și-a aniversat a 54-a zi de naștere. Mama fraților Sterp s-a distrat de minune, așa cum o face în fiecare an, înconjurată de familie și de prieteni.

Culiță, Iancu, Getuța și Ileana au lăsat de-o parte tot ceea ce aveau de făcut și au venit la petrecerea mamei Geta, alături de partenerele lor și de alte persoane apropiate.

Copiii nu aveau cum să lipsească nici ei, mai ales că mama Geta a recunoscut cât de mult îi iubește.

Citește și: Prima reacție a mamei Geta, după ce Culiță Sterp a absentat o perioadă de pe rețelele de socializare. Ce a putut să îi spună acestuia: „Pe atât de bun și de milos”

Cadouri, flori și o mulțime de urări, toate au venit la mama Geta, atât din partea celor dragi, cât și din partea fanilor, iar petrecerea nu avea cum să nu fie filmată și postată în mediul online,

pentru ca fanii să vadă ce mai face îndrăgita familie.

Getuța și Ileana au postat câte un vlog de ziua mamei lor, care s-a bucurat nespus de mult să îi aibă pe toți alături. La un moment dat, Culiță Sterp a întrebat-o cum se simte, iar aceasta a dat un răspuns care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mama Geta nu l-a uitat pe bărbatul ei                                                              

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, iar acesta are pe altcineva, mama Geta nu l-a uitat pe cel care i-a dăruit patru copii. Cu toate acestea, mama Geta tot pe el l-ar alege, mai ales că, de multe ori, a dat de înțeles că l-ar primi înapoi.

Culiță Sterp: „Vreau să te întreb cum te simți la 54 de ani.

Să-mi fie rușine că nu știu câți ani ai! Zi-mi cum te simți la 54 de ani!”,

Mama Geta: „Dragul mamei, nu zic ca la 64, dar mă simt la anii ăștia. Mă simt grasă și singură”,

Culiță Sterp: „Cum singură, că noi suntem lângă tin e, noi suntem aproape, noi suntem ai noștri? Ești împlinită cu viața ta? Dacă ai da timpul înapoi, ai schimba ceva?”,

Citește și: Descoperirea impresionantă făcută de mama Geta! „Am găsit-o în dormitorul lui Iancu”. Nu s-ar fi așteptat la această surpriză

Mama Geta: „Absolut nimic! Același bărbat aș lua, aceiași copii aș face, aceeași treabă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că el mi-a dat tot și îi mulțumesc prima dată că voi sunteți cuminți, sănătoși, suntem toți uniți!”.