Mama Geta a postat primul mesaj, după ce Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată: „Și invidiile sunt la fel''

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 dec 2022, 15:06

Mama Geta a postat primul mesaj, după ce Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată. Artistul este acuzat că a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan

Sursa: Captură video, instagram

Mama Geta a postat primul mesaj, după ce Culiță Sterp a ajuns, din nou, în sala de judecată. Ieri, 23 noiembrie, acesta a trebuit să dea explicații, după ce a fost acuzat că a consumat alcool în noaptea în care a provocat accidentul.

După câteva ore după ce Culiță Sterp i-a ironizat pe jurnaliști, după ce a ieșit din sala de judecată, mama Geta a postat primul mesaj în mediul online. Cel puțin pentru moment, mama Geta pare să nu dorească să facă declarații despre ceea ce s-a întâmplat.

Primul mesaj postat de Mama Geta, după ce Culiță Sterp a revenit în sala de judecată

Mama Geta nu îl mai are alături pe tatăl copiilor ei, iar primul mesaj postat de aceasta pare că face referire la cele întâmplate.

„O femeie puternică preferă singurătatea, decât să piardă timpul cu un bărbat nedemn”, a fost mesajul postat de mama Geta, pe contul ei de Instagram.

Al doilea mesaj postat de mama artistului face referire la oamenii care urăsc și care sunt invidioși. Cum familia sa este în cunoscută de mai mulți ani, nici aici nu se știe dacă mesajul este general valabil sau dacă are legătură cu reacțiile stârnite de accidentul provocat de Culiță.

Citește și: Ce a făcut Ileana Sterp în tot acest timp în care a evitat să vorbească despre accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp. Unde a mers sora artistului, la scurt timp după evenimentul neplăcut

„Oamenii urăsc atunci când sunt neiubiți. Și invidiile sunt la fel. Din insuccesele lor, invidiază, din neiubirile lor, urăsc”, a mai postat aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fostul partener al mamei Geta și-a refăcut viața

În cadrul unui podcast, Culiță și Iancu Sterp au vorbit despre femeia cu care tatăl lor și-a refăcut viața. Cei doi au recunoscut că bărbatul este destul de orgolios, dar că mama Geta l-ar primi înapoi, dacă acesta s-ar întoarce.

„El a mai plecat de 2-3 ori atunci, s-o întors. E foarte orgolios, e dintr-o bucata, nu a lăsat de la el. Nu a fost un motiv bine întemeiat.

Nu a înșelat. Ea chiar l-a iubit foarte, foarte tare și îl iubește și acum, a luat-o fată mare și, acum, este la fel, ea non stop e acasă. Numai pe el l-a avut.

El este foarte orgolios, e dintr-o bucata, nu lasă de la el. Și, când o plecă de acasă, a zis că nu mai vine în veci și nu mai întreabă de noi.

Și, acum, daca ar veni înapoi, l-ar primi. Însă, acum, recent, de un an, și-a găsit o doamna și, când o aflat maică-mea, vai, săracă! Și-a găsit o doamnă cu care stă.

Asta încercam să spun, că e foarte orgolios. În 10 ani, nu a dat o dată telefon să vadă ce facem. Și noi ne-am mai certat cu el când era mai agresiv cu maica-mea și, poate, a încercat să dea în ea și, atunci, ne-am mai băgat și noi, poate o fi avut ciudă pe noi!”, a spus Culiță.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.