Mama Geta a primit o vizită surpriză la magazin. Cine i-a trecut pragul celei mai iubite mame din online: ”Scumpa mea”

Author: Madalina Maftei

Cine i-a trecut pragul mamei Geta la magazin

Sursa: Instagram Mama Geta

Mama Geta a avut parte de un moment înduioșător astăzi, chiar la magazinul său. Cea mai îndrăgită mamă de pe internet a primit o vizită surpriză.

Mama Geta, așa cum o cunoaște toată lumea, este cea mai apreciată mamă din online. Aceasta a devenit cunoscută odată cu aparițiile publice ale fiilor săi, Culiță și Iancu, iar de atunci este foarte activă în mediul online, unde le arată fanilor tot ce face prin gospodărie și la magazinul său, dar, totodată, postează și o mulțime de picanterii din sânul familiei. Astăzi, mama fraților Sterp a primit o vizită neașteptată, chiar la magazinul său, acolo unde vinde cele mai bune produse făcute din lapte de oaie.

Cine i-a trecut pragul mamei Geta la magazin

De când s-a căsătorit, Getuța Sterp este destul de ocupată, mai ales că acum petrece foarte mult timp la serviciu, lăsând viața la stână deoparte. Se pare că aceasta se focuzează mai mult pe afacerea soțului său și petrece destul de mult timp la birou.

Citește și: Dani Mocanu ”a pus ochii” pe logodnica lui Culiță Sterp. Cum a reacționat artistul după ce manelistul a afirmat că partenera lui este”cea mai frumoasă soție din România”

Pentru că locația în care lucrează este foarte aproape pe magazinul mamei sale, Getuța Sterp nu ezită să o viziteze zilnic pe mama sa. Mama Geta a fost extrem de fericită să-și vadă fiica și a postat o fotografie cu ea, pe story, la care a adăugat un mesaj înduioșător: ”Scumpa mea”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sora lui Culiță Sterp, foarte elegantă, și-a salutat mama și au petrecut câteva momente împreună, separe că viața la birou îi priește Getuței, însă gândul ei este tot la oile și mieii care o așteaptă la stână. Ușor îngrijorată pentru ei, tânăra a dezvăluit pe TikTok că îi este foarte milă de ei pentru că afară plouă și este frig.

Citește și: Denisa Coțolan rupe tăcerea despre sarcină: ”Facem și noi o echipă de fotbal” Ce spune Iancu Sterp despre zvonurile apărute pe internet

Iancu Sterp a spus totul despre zvonurile legate de faptul că Denisa Coțolan ar fi însărcinată

Inacu Sterp a spulberat zvonurile despre faptul că iubita sa ar fi însărcinată, după ce pe internet au apărut imagini cu o ecografie.

„Trebuie să dezbatem un subiect mai aparte. E o știre care tot circulă pe TikTok. E pur și simplu un zvon că Denisa ar fi însărcinată.

Uitați cât de bine arată!”,   a spus Iancu Sterp.