Mama Geta a recunoscut cine este copilul ei preferat, chiar la nunta fiicei sale. Aceasta are două fete și doi băieți

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iul 2023, 03:25

Mama Geta a recunoscut cine este copilul ei preferat, chiar la nunta fiicei sale. Aceasta are două fete și doi băieți

Sursa: Instagram: mama.geta

Mama Geta a avut motiv de sărbătoare în acest weekend, deoarece fiica ei, Geta, s-a căsătorit. În timpul fericitului eveniment, mama lui Culiță Sterp a spus cine este copilul ei preferat.

Mama Geta a fost, în acest weekend, soacră mică. Fiica ei, Geta, s-a căsătorit, iar petrecerea a fost pe cinstea evenimentului. La un moment dat, mama fraților Sterp a spus cine este fiul ei preferat.

Mama Geta are un copil preferat

În timp ce se aflau la masă, mama Geta a mers la Iancu și a recunoscut că este fiul ei preferat.

Cu siguranță, sentimentele sunt la fel pentru toți cei patru copii și nu face nicio diferență.

Mama Geta: „Și, aici, cel mai iubit și cel mai scump fiu al meu ”,

Iancu Sterp: „Aoleu, faci diferențe”,

Mama Geta: „Cel mai iubit și cel mai scump dintre toți”,

Iancu Sterp: „Bun, îmi place”,

Mama Geta: „Uitați aici cel mai scump copil al meu, cel mai harnic, cel mai frumos! Dragul mamei”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După ce și-a lăudat fiul, mama Geta le-a spus urmăritorilor ei din mediul online să stea aproape, deoarece are de gând să îl însoare și pe Iancu.

La nuntă, mama Geta i-a dat fiicei sale o cutie plină cu teancuri de bani. Culiță Sterp a glumit și a spus că ea este cea care i-a furat seiful plin cu bani.

Mama Geta a fost înșelată de tatăl copiilor ei

În urmă cu nouă ani, mama Geta a rămas singură, deoarece bărbatul cu care era împreună a părăsit-o pentru o altă femeie.

Cu toate acestea, mama Geta este convinsă că tot pe ea o iubește și, în ciuda faptului că a părăsit-o, încă îl așteaptă acasă.

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt  ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.

I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă.

Citeste si: Imagini exclusive de la nunta Getuței Sterp! De ce a plâns, de fapt, fiica mamei Geta în biserică. Nașa Ileana a fost lângă ea tot timpul

Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte.

Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a spus mama Geta pentru impact.ro.

De asemenea, femeia a precizat faptul că fiul ei, Culiță, îi seamănă foarte mult tatălui său, dar se bucură pentru faptul că este mult mai responsabil.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.