EXCLUSIV! Mama Geta, cerință neobișnuită pentru Culiță Sterp de fiecare dată când merge într-o tară străină. Ce vrea femeia să îi aducă cu tot dinadinsul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 dec 2022, 04:15

Mama Geta, cerinta neobisnuita pentru Culita Sterp

Sursa: Instagram

Mama Geta este o persoana extrem de modesta si nu ii place sa isi deranjeze copiii pentru mofturi.

Mama Geta nu isi doreste sa isi supere cei patru copii cu absolut nimic deoarece este o persoana extrem de modesta cand vine vorba de ce isi doreste. Nu ii place sa iasa foarte des la restaurant, sa cheltuiasca bani si nici sa se scalde in lux. Nu isi achizitioneaza haine de brand desi ar avea lejer acces la ele. Nu merge la evenimente decat daca are legatura cu copiii ei si nu isi doreste sa epateze cu nimic in ce o priveste deoarece cel mai tare o caracterizeaza modestia.

Citeste si: Emily Burghelea, probleme cu fetița ei, Amedea după vaccin: "Sunt terminată psihic. Pot să îndur orice, dar nu asta!"

Mama Geta, cerinta neobisnuita pentru Culita Sterp

Iar daca vrea sa faca un bine, cu siguranta mama Geta, de altfel, cea mai celebra mama, gaseste resursele necesare si face acest lucru fara a face foarte mult tam-tam pe acest subiect.

Asa i-a invatat si pe cei patru copii ai ei care incearca sa ii urmeze exemplu si sa traiasca departe de showbiz si de aerele de vedete. Mai mult, mama Geta nu a avut niciodata pretentii sa fie luata in vacante de lux sau sa calatoreasca in tari straine deoarece cel mai mult ii place pe meleagurile unde s-a nascut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce vrea mama Geta ca fiul ei cel mare sa ii cumpere de fiecare data din strainatate

Citeste si: Bursucu, dezvăluiri exclusive după trei zile de când prezintă matinalul Dimineața cu noi: "Este extrem de nesimțită!"

Insa, o singura cerinta are atunci cand fiul cel mare, Culita Sterp merge si canta prin Europa, in diferite tari.

Mama Geta isi doreste un anume lucru si nu este vorba despre bijuterii sau haine, ci despre detergent. Femeia vrea cu tot dinadinsul ca fiul ei sa ii aduca detergent pentru ca, spune ea, este diferit fata de ce avem noi in tara: "Un singur lucru ii cer lui Culita cand pleaca si anume sa imi aduca detergent. Insa ultima data, s-a dus la supermarket aici la noi si mi-a luat detergent fara sa stiu", a declarat in exclusivitate mama Geta pentru canalul online wownews.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.