Mama Geta, în lacrimi : „Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc aici. Mi-e foarte dor de ea”

Author: Laura Macovei

Mama Geta, în lacrimi : „Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc aici. Mi-e foarte dor de ea”

Sursa: kfetele

În urmă cu câteva zile, Ileana Sterp a publicat un clip video în care a surprins-o pe mama sa, Geta, în lacrimi. Totul a fost postat în mediul online, iar mesajele nu au încetat să apară.

Faptul că mama Geta a izbucnit în hohote de plâns i-a preocupat pe fanii care au reacționat imediat. 

Mama Geta a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

Mama Geta a izbucnit în lacrimi de dorul mamei sale, bunica copiilor ei, care a încetat din viață la vârsta de 73 de ani.

Mama Geta a declarat că mama sa a fost mereu stâlpul familiei cu 12 copii.

În prezent, în casa părintească a rămas doar Liviu, cel mai mic dintre frații ei. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Am ceva pentru tine. Ești pregătită?” Ce i-a adus Iancu Denisei Coțolan! Bărbatul i-a făcut o surpriză emoționantă iubitei sale

„Aici a rămas fratele meu cel mai mic din 12 fr ați, Liviu, care și el am înțeles că a contribuit cu multă muncă și cu mult suflet la sala de nunți a

Vioricăi. Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc pe mama aici. O să mergem și până la cimitir, cimitirul e chiar acolo, ea a fost sufletul la toată familia și pe tata. A murit la 73 de ani, Dumnezeu s-o ierte, să o odihnească. 
Mi-e foarte dor de ea. Ea, săraca, era sufletul familiei, era foarte calmă”,  a spus mama Geta în clipul video postat de fiica sa, Ileana Sterp.

Ce mesaj emoționant a transmis mama Geta 

Recent, mama Geta s-a confesat în mediul online, unde a scris un mesaj emoționant, distribuit la rândul său de părintele Calistrat Chifan și care ulterior a ajuns la mai mulți oameni. 

Citește și: Culiță Sterp, surprins în timp ce lua o femeie în brațe, la o nuntă! Tot momentul a fost filmat: „Mi-am cerut scuze”

„Dacă tu nu-ți iubești mama care te-a alăptat și te-a crescut, atunci ce poți iubi mai mult. Spui așa: «Îl iubesc pe Dumnezeu care nu se vede, dar nu iubesc pe aproapele, care nu se vede.» Nu ești mincinos? Păi femeia aia stă singură sau flămândă sau bolnavă și tu spui că nu ai timp. «Cum să pierd serviciul, eu am familie, trebuie să-mi întrețin familia.» Ia-o la tine și îngrijește-o cum ai fost tu prunc și ai stat doi ani în scutece te-a șters și te-a spălat, așa trebuie să faci și tu, n-ai ce face.

Te obligă conștiința creștină.”, a  fost mărturisirea părintelui Calistrat Chiafan, pe care Mama Geta a postat-o în mediul online.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.