Mama Geta, mai tare ca toți copiii ei la un loc! De cați ani are permis de conducere și cate mașini i-au trecut prin mana: "N-am zis că sunt ușă de biserica!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 aug 2023, 00:20

De cati ani are permis mama Geta

Sursa: Captură YouTube

Mama Geta le-a dat clasa celor patru copii cand vine vorba de condus masina si regulile de circulatie.

Mama Geta împreună cu fiica ei cea mica, Getuta Sterp, au făcut un vlog în care și-au arătat indignarea fata de cei care îl blamează pe Culita Sterp pentru ceea ce s-a întâmplat, însă celebra mama de pe Internet a ținut să sublinieze că nu îi ia apărarea fiului ei cel mare pentru că a greșit și este normal să plătească pentru faptele sale, însă și-ar dori că oamenii să fie mai toleranți uniii cu ceilalți și să nu mai critice sau să arate cu degetul imediat ce celalalt a intrat la belele pentru că nimeni nu este fară greșeală sau

fară o pata.

De cati ani conduce mama Geta

Citește și: Culiță Sterp a luat pe toată lumea prin surpridere: "M-am angajat, gata!" Unde și cum a apărut îmbrăcat cântărețul

În acest context, mama Geta s-a dat exemplu și a dezvăluit că niciodată în viață ei nu a pus gura pe alcool când a fost vorba să conducă mașină.

Mai mult, nici la nunta Getutei nu a băut nimic chiar daca avea ocazia să fie dusa de cineva cu mașină. Femeia a preferat să ciocnească paharul de șampanie și cam atât pentru că știa că o să aibă un drum de făcut spre casa.

Mama Geta: "Eu am permis de conducere de 30 de ani. N-am zis că sunt ușa de biserica, mă duc cu 50 la ora prin localitate, mă duc cu 60 la ora, cu 70, Dumnezeu să mă ierte!

Getuta Sterp: "Taci că iți iau ăștia permisul!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mama Geta la volanul celor mai scumpe masini

Citește și: "Cine este Iancu Sterp să merite atât?” Suma fabuloasa pe care fiul mamei Geta ar fi cerut-o pentru a intra din nou in cusca MMA

Mama Geta: Dar nu mă duc cu o suta, nici 150. Am respectat toată viață mea, respect că de aia e lege. Eu păstrez o distanta mai mare decât e legala.

Getuta Sterp: "De cate ori mergem cu ea, mereu zice, nu te baga așa aproape de ăla, păstrează distanta, uita-te la semne.

Mama Geta este o pasionata a mașinilor, iar fiul cel mic, Iancu Sterp, i-a dat pe mana cei mai tari bolizi de care ea nu s-a sfiit urcandu-se la volan și testând ba

un Mustang, ba o mașină de teren, ba un ATV fară nicio problema.