Mama Geta, mesaj cutremurător pe TiKTok după accidentul provocat de fiul ei, Culiță Sterp: "Nu a fugit nimeni nicăieri!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 aug 2023, 00:10

Ce a postat mama Geta despre Culita Sterp

Sursa: Instagram

Cea mai celebra mama din mediul online nu a avut puterea pana acum sa vorbeasca deschis despre ce a facut fiul sau.

Mama Geta trece printr-o perioada dificila după ce fiul ei cel mare, Culita Sterp a provocat un accident în centrul Clujului, a fugit de la locul faptei, a trecut pe roșu și a fost arestat pentru 24 de ore. Mai mult, cântărețul se afla pentru 60 de zile sub control judiciar.

Mesajul mamei Geta pe TikTok

Citește și: Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Toți membrii familiei l-au sprijinit încă de la început pe artist, iar primul care a făcut acest lucru public a fost Iancu Sterp și apoi logodnica lui Culita care a subliniat faptul că iubitul ei este conștient de gravitatea situației și așteaptă că justiția să se pronunțe, însă în ciuda acestor lucruri, ea este alaturi de el necondiționat. Mama Geta s-a rezumat să posteze pe InstaStory un mesaj din Biblie continuând acest lucru și pe TikTok unde prin pasajele alese, a recunoscut vinovăția lui Culita Sterp.

Citește și: Ileana Sterp a făcut accident de mașină însărcinată! Sora lui Culiță Sterp a povestit prin ce a trecut: "M-am lovit cu burta de volan"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă, mama Geta a primit și o mulțime de comentarii din partea internauților cu privire la gestul lui Culita de a fugi de la locul faptei. Femeia a reacționat imediat și a spus scurt: "Nu a fugit nimeni nicăieri!" Sunt multe persoane publice cât și din mediul online care îl comdamna pe Culita nu doar pentru accidentul provocat, ci pentru gestul necugetat de a nu coopera în prima faza cu polițiștii. 

Citește și: Cum se simte acum șoferul accidentat de către Culita Sterp în centrul orașului Cluj-Napoca! Familia artistului face primele precizări

Culita Sterp a scapat de dosar penal

În acest moment, Culiță Sterp a scăpat dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului deoarece nivelul lui de alcoolemie era exact la limita legală. Artistul a fost pedepsit cu o amendă contravențională de 1.885

de lei pentru depășirea limitei de viteză, fiind prins de radar cu o viteză de 96 km/h. Cântărețul și-a ținut gluga pe cap pe tot parcursul audierilor și nu a oferit declarații.

 

 

@mama.geta

CULITĂ DUMNEZEU TE IUBESTE!❤️❤️❤️❤️

♬ sunet original- MAMA GETA