Mama Geta numără orele până va deveni din nou bunică: „Cel mic...” Ce mesaj i-a trimis lui Culiță Sterp?

Author: Amalia Georgescu
Mama Geta și Culiță Sterp
Sursa: Instagram

Daniela Iliescu poate să nască din clipă în clipă, astfel că toată familia așteaptă cu nerăbdare momentul. Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Culiță Sterp?

Băiețelul Danielei și al lui Culiță Sterp să lasă așteptat, astfel că deși iubita Faimosului ar fi trebuit să nască în jurul datei de 10 iunie, micuțul încă nu a venit pe lume. Mama Geta se pare că este nerăbdătoare să își cunoască nepotul, lucru dezvăluit chiar de Culiță Sterp.

Mesajul pe care mama Geta i l-a trimis lui Culiță Sterp în miez de noapte

Emoțiile sunt uriașe pentru toți cei din familia Sterp, având în vedere că Daniela Iliescu numără orele până când va deveni mămică pentru prima oară. Cu toate acestea, se pare că bebelușul nu se grăbește să vină pe lume, ci vrea să mai prelungească puțin suspansul. 

Înainte de a deveni tătic pentru prima oară, Culiță Sterp este foarte grijuliu cu iubita lui și se asigură că acesteia nu îi lipsește absolut nimic, făcându-i Danielei Iliescu toate poftele.

Micuțul nu este așteptat doar de cei doi viitori părinți, ci și de bunici. Mama Geta își dorește să îl strângă la piept cât mai repede, astfel că nu a mai rezistat și i-a trimis un mesaj lui Culiță Sterp în miez de noapte, încercând astfel să afle dacă micuțul a venit sau nu pe lume.

Citeste si: Ce s-a intamplat la intalnirea dintre Culita Sterp si Alin Salajean: "O sa-i dau un pumn..."

„Ce mai faceți, Culiță? Mami te iubește! Cel mic cât se mai lasă așteptat?”, i-a scris mama Geta lui Culiță Sterp.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fostul concurent de la Survivor România 2021 i-a răspuns imediat mamei Geta.

„Mama mea frumoasă și scumpă. Te iubesc mult! Acum ne-am pus la somn.

Daaa, cel mic se lasă așteptat, întârzie ca tăică-su.”, i-a răspuns Culiță Sterp mamei lui.

Astfel, băiețelul Danielei Iliescu și al lui Culiță Sterp poate să vină pe lume din clipă în clipă, iar cei doi aproape că nu mai au răbdare și își doresc ca timpul să treacă repede pentru a-l cunoaște pe micuț.

Culiță Sterp și-a dorit enorm să fie în țară în momentul în care se va naște băiețelul lui, acesta fiind motivul pentru care Faimosul a renunțat la competiția Survivor România 2021.

Deși era printre favoriți și ar fi avut șanse să câștige marele premiu, Culiță Sterp a pus totul în balanță și a ajuns la concluzia că, în acest moment, familia este cea mai importantă.

Citeste si: Culita Sterp, indragostit din liceu de Daniela Iliescu. Ce mesaje de iubire ii scria atunci Faimosul de Survivor Romania! DOVADA ca legatura dintre cei doi era foarte puternica de atunci