Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Ce a publicat

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 nov 2022, 19:56

Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore

Sursa: Instagram mama Geta/Instagram Culiță Serp - colaj Kanal D

Culiță Sterp a fost implicat într-un grav accident în Cluj-Napoca, în noaptea de miercuri spre joi. Artistul a trecut pe roșu și a ciocnit violent un Logan care circula regulamentar, pe culoarea verde.

După ce a fost implicat într-un accident grav în Cluj, pe numele lui Culiță Sterp s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor legii, dar și de conducerea vehiculului sub influenta alcoolului. Mama Geta a avut prima reacție după incidentul în care a fost implicat fiul ei.

Citește și: Luci Diamantul a publicat un filmuleț cu blonda din mașin lui Culiță Sterp! Cum a apărut manelistul alături de dansatoare

Mama Geta, prima reacție după accidentul lui Culiță Sterp

Până la acest moment, aproape nimeni din familia Sterp nu a dat declarații legate de accidentul în care Culiță a fost implicat. Singurii care au vorbit au fost Iancu și logodnica lui Culiță care, după ce a postat un mesaj pe Instagram, l-a șters.

Mama Geta a avut și ea o reacție astăzi.

Femeia a postat un mesaj primit de la un internaut, în care își arată toată susținerea față de Culiță și de familia Sterp pentru a trece de această cumpănă grea.

Citește și: Culiță Sterp, adus în cătușe în fata magistraților! Primele imagini cu artistul încătușat

„Bună ziua, dragă mama Geta, știu că treceți printr-un moment nu prea plăcut pentru familia dumneavoastră și noi, cei care vă urmărim pe rețelele de socializare și mass-media, suntem triști și cu gândul la voi toți.

Un singur lucru să nu uitați, că toți vă suntem aproape cu gândul, cu rugăciunea Domnului nostru ca toți să fim bine. Doamne ajută și aveți credință că va fi totul bine”, este mesajul publicat de mama Geta, primit de la un susținător. 

Avocatul Adrian Cuculis a explicat, despre cazul lui Culiță, condițiile în care artistul ar putea scăpa de cercetare penală pentru fapta sa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Iancu Sterp, singurul membru al familiei care i-a transmis un mesaj fratelui său, Culiță, după ce a fost reținut de polițiști: "Campionii nu mor niciodată"

„Probabil, având în vedere apariția în spațiul public al acelor imagini d in momentul accidentului s-au repoziționat și autoritățile.

Nu cred că va fi vorba despre o arestare pr eventivă în acest caz, cred că este vorba mai mult de un exercițiu de imagine pentru a demonstra că lucrurile nu rămân nerezolvate, mai ales că în acele filmări se vede că există riscul să-l distrugă efectiv pe cel pe care l-a accidentat”,  a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Ce mesaj a transmis iubita lui Culiță Sterp, după accident

Așa cum am menționat anterior, logodnica lui Culiță Sterp a transmis un mesaj tăios pe Instagram, după accident, pe care, ulterior, l-a șters.

„Fac postarea asta în special pentru prietenii noștri care chiar se îngrijorează, mă sună și îmi dau mesaje și nu pot face față să le răspund tuturor.

Nu voiam să dau niciun răspuns, însă presa din România este cea mai de c*cat și nu știu cum unii se pot mândri cu jobul de jurnalist inventând și băgându-se cu bocancii în viața oamenilor pentru a crea un total circ.

CULIȚĂ ESTE BINE, SĂNĂTOS!

Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare.

Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor contra vreodată pentru noi.

Iar pentru cei care comentează aiurea, speculează și aruncă cu hate, mai uitați-vă și la viața voastră. O fi ea chiar perfectă și sunteți îndreptățiți doar să o comentați pe a altora?”, a fost mesajul scris de iubita lui Culiță Sterp, pe Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.