Mama Geta, prima reacție după nunta fostei soții a lui Culiță Sterp: „Te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori!”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 oct 2022, 08:58

Mama Geta, prima reacție după nunta fostei soții a lui Culiță Sterp: „Te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori!”

Sursa: Instagram

Mama Geta a făcut primele declarații, după ce fosta soție a lui Culiță Sterp a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă. Aceasta nu a stat pe gânduri și i-a luat apărarea fiului ei cel mare, după ce un internaut i-a scris că succesul lui este datorat fostei soții.

Mama Geta sare în apărarea lui Culiță Sterp și face primele declarații, după nunta fostei sale nurori. În mediul online, mama Geta a primit un comentariu prin care cineva susținea că fiul ei nu ar fi avut succes, dacă nu o cunoștea pe artistă.

Mama Geta face primele declarații după nunta fostei soții a lui Culiță Sterp

Citeste si: Culiță Sterp nu are niciun dubiu în ce privește hoții care i-au furat seiful: "Mi-am schimbat cercul de prieteni din cauza asta" Incredibil cine ar fi comis jaful

Contactată de cei de la fanatik.ro, mama Geta a recunoscut că ea s-a supărat foarte tare în urma afirmațiilor care au fost făcute, chiar dacă pe Culiță Sterp nu îl interesează acest aspect.

Mama Geta a mărturisit că fiul ei este „atât de bun” și „nu bagă în seamă”, iar oamenii, în număr foarte mare, îl apreciază pentru talentul și pentru felul lui de a fi.

De asemenea, mama artistului este mândră de acesta, deoarece ajută multă lume, dar alege să țină pentru el aceste lucruri.

Citeste si: Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, pentru prima dată împreună, de la declarațiile despre neînțelegerile dintre ele. Cum au fost surprinse cele două cumnate

Mai mult decât atât, deși a trecut ceva timp de atunci, mama Geta nu a uitat cât de supărată a fost la acea vreme, ba chiar a dezvăluit că și-a sfătuit băiatul să nu divorțeze.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț.

Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul.

Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a spus mama Geta pentru sursa menționată anterior.

Mama Geta nu trece peste suferințele provocate lui Culiță Sterp

În cele din urmă, mama Geta a dezvăluit că, după nunta fostei sale nurori, a vrut să îi scrie „oare cât timp o să stai căsătorită, dacă ai stat un an și ceva cu Culiță?”, dar a ales să închidă ochii și să meargă mai departe.

De asemenea, aceasta a vrut să precizeze faptul că fiul ei și fosta lui soție s-au ajutat profesional reciproc, ba chiar a spus că fiul ei se asigura mereu că o promova și că o ajuta ca melodiile ei să ajungă cunoscute.

Citeste si: Culiță Sterp, adevărul despre despărțirea mamei Geta de tatăl lor: "Nu aveam noi și el le dădea!" Care a fost singura patimă a părintelui fraților Sterp

Cu toate acestea, mama Geta are motiv de bucurie, deoarece are doi nepoței superbi, al treilea este pe drum, iar fiica ei cea mai mică, Getuța, a îmbrăcat rochia de mireasă la începutul acestei luni.