Mama IRESPONSABILA! Ce facea o femeie in timp ce conducea este REVOLTATOR

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:14

A avea un copil implica o mare responsabilitate, dar nu toti cei care ii aduc pe lume sunt capabili sa-i creasca in siguranta, ceea ce se poate vedea si din imaginea atasata.

 

Mama IRESPONSABILA! Ce facea o femeie in timp ce conducea este REVOLTATOR
A avea un copil implica o mare responsabilitate, dar nu toti cei care ii aduc pe lume sunt capabili sa-i creasca in conditii bune, ceea ce se poate vedea si din imaginea atasata.
O soferita pe nume Geanine Compton a fost prinsa in timp ce-si alapta copilul, vorbea la telefon si toate acestea se intamplau cat circula cu masina.
Desigur ca femeia a fost reclamata si ulterior depistat de politie, care a acuzat-o de punerea in pericol a vietii bebelusului.
Femeia a recunoscut ca alapta, dar in apararea ei, ea a spus ca nu a putut lasa copilul flamand.


Desigur, femeia a fost reclamata si ulterior depistat de politie, care a acuzat-o de punerea in pericol a vietii bebelusului. Mama a recunoscut ca alapta, dar in apararea ei, ea a spus ca nu a putut lasa copilul flamand.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.