MAMA IRESPONSABILA! Si-a pus in pericol copii si sotul de dragul amantului. Ernest a scos la lumina un caz SOCANT

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

Mircea si Olga Apostol, din Bucuresti, sunt casatoriti de zece ani si impreuna au doi copii, pe Andreea si Alexandru.

Mircea si Olga Apostol, din Bucuresti, sunt casatoriti de zece ani si impreuna au doi copii, pe Andreea si Alexandru. Mircea nu stie ce se intampla, de cand sotia sa a plecat de acasa, din senin, in urma cu trei luni. Acesta recunoaste ca el si Olga nu au avut o casnicie ca in povesti si marturiseste ca au mai existat certuri, intre el si sotia sa, de-a lungul timpului, insa, intotdeauna au depasit aceste momente.

Pentru ca Olga vine acasa cand vrea, iese la plimbare cu cei doi copii, insa, cu el, sotul sau, refuza sa vorbeasca, lui Mircea ii este teama ca nu cumva femeia sa plece cu micutii de acasa, pentru totdeauna. Ingrijorat, sotul apeleaza la echipa emisiunii pentru a afla care este adevarul in ceea ce-o priveste pe sotia sa si care sunt planurile acesteia.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Investigatiile

vor demonstra ca Olga este indragostita de un alt barbat, de Paul, si impreuna planuiesc sa plece in Spania, la munca. Olga nu isi mai incape in piele de fericire, atunci cand Paul ii promite ca o ajuta sa divorteze de Mircea, iar copiii vor veni cu ei in Spania, unde vor beneficia de o educatie aleasa. Olgai nici prin cap nu-i trece ca, asa cum il alinta pe Paul, vrea sa ii trimita pruncii la cersit, in strainatate, iar ea urmeaza sa devina o pentru acesta.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.