Mama Laurei Cosoi a murit! Ligia Delia Cosoi învinsese cancerul în 2021: „Mami, te iubim dincolo de viața asta”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 dec 2023, 15:14

Mama Laurei Cosoi a murit

Sursa: Instagram Laura Cosoi

Ligia Delia Cosoi, mama Laurei Cosoi, s-a stins astăzi din viață.

Mama Laurei Cosoi, Ligia Delia Cosoi, s-a stins din viață astăzi, după ce a câștigat lupta cu cancerul în 2021.

Mama Laurei Cosoi a murit

Astăzi, 19 decembrie 2023, Laura Cosoi a făcut un anunț devastator pe pagina ei oficială de Instagram. Mama ei, care s-a luptat o perioadă îndelungată cu cancerul și chiar l-a învins în 2021, a murit astăzi.

Vedeta a transmis un mesaj sfâșietor, alături de o fotografie în care ea și sora ei, Alina Cosoi, o sărută pe obraz pe Ligia Cosoi.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a transmis Laura Cosoi, cu durere în suflet.

Citește și: „Știu că nu vă obișnuiesc” Laura Cosoi a făcut anunțul pe internet. Vedeta are nevoie urgent de ajutor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Vestea morții Ligiei Cosoi a șocat pe toată lumea, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu pot să cred”, „Condoleanțe! Îmi pare atât de rău”, „E într-o lume mai bună! Să fiți tari”, „Laura, știu prin tot ce-ai trecut și prin tot ce treci! Sunt lângă tine! Condoleanțe si putere!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de oameni, la postarea Laurei Cosoi.

Până la acest moment, cauza morții mamei Laurei Cosoi nu a fost anunțată. 

Citește și: Laura Cosoi a născut în urmă cu puțin timp. Ce nume a ales pentru micuță

Anunțul morții Ligiei Cosoi a fost făcut la doar câteva zile după ce fanii și-au exprimat îngrijorarea din cauza faptului că Laura Cosoi nu mai postase nimic pe Internet.

„Suntem bine, mulțumim. Nu am mai reușit să postez de câteva zile pentru că în această perioadă îmi place să fiu în offline. Pregătim Crăciunul în avans, întâlnirile cu prietenii, serbările copiilor, bagajele pentru vacanța la cald.

Gânduri bune către voi”,  a spus, la acea vreme, Laura Cosoi.

Cât de bine se înțelegeau Laura Cosoi și mama ei

Deși Laura Cosoi a crezut că ceva s-a schimbat în relația cu mama ei atunci când a renunțat la dans sportiv, în continuare se înțelegeau foarte bine și erau foarte apropiate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ligia Cosoi (@ligiacosoi)

Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat.

Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria”, povestea, acum ceva timp, Laura Cosoi.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.