Mama Loredanei Chivu a izbucnit in plans! Sotul ei a sunat-o inainte sa se sinucida: "M-a intrebat ce imi lipseste"! Povestea este trista

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:47

Loredana Chivu, mama ei, Florentina, si fratele ei, Razvan, au venit la WOWbiz si au vorbit despre drama prin care au trecut atunci cand tatal vedetei s-a sinucis.

 

Mama Loredanei Chivu a izbucnit in plans! Sotul ei a sunat-o inainte sa se sinucida: "M-a intrebat ce imi lipseste"! Povestea este trista
Loredana Chivu, mama ei, Florentina, si fratele ei, Razvan, au venit la WOWbiz si au vorbit despre drama prin care au trecut atunci cand tatal vedetei s-a sinucis.
Florentina, mama Loredanei Chivu, a vorbit despre sinuciderea sotului ei.
Femeia a explicat ca barbatul cazuse in patima jocurilor de noroc si ca nu voia sa renunte la ea. Florenta a dezvaluit ca la un moment dat nu a mai suportat sa vada cum el cheltuie banii familiei si l-a rugat sa renunte. Tatal Loredanei Chivu a refuzat, iar ea a plecat de acasa.
"Sotul meu avea patima jocurilor de noroc. La inceputul casatoriei, toti banii pe care ii castigam din afaceri ii baga la jocuri.
Dupa ce s-a nascut Razvan, s-a oprit. Totul a mers foarte bine. Am avut ani foarte buni. Am avut si ani mai greu. Anul 2007 a fost un an foarte bun pentru noi. Asta dupa cativa ani in care nu am stat prea bine. Ei, in 2007 cand am inceput sa castigam bani, a inceput sa joace iar. Trebuia cu banii aia sa finisam casa pe care am inceput sa o construim.
Nu ma asteptam sa se apuce iar sa joace. Am discutat cu el si am crezut ca se va potoli. Mi-a promis ca se opreste. Veneam cu banii de la camp, iar el se ducea si juca. A venit odata acasa si a luat un teanc de bani si s-a dus acolo unde juca si a aruncat cu banii in noroi", a spus doamna Florentina.
"Si Razvan are aceasta patima, si el joaca", a spus Loredana.
"A venit intr-o noapte acasa si a luat 65 de milioane. M-am pus in usa si l-am intrebat unde se duce. Mi-a spus ca nu ii joaca, doar vrea sa le arate la ceilalti ca are. A inceput sa joace la Sf. Dumitru si pana in decembrie, de Mos Nicolae. In ianuarie, am aflat ca mama lui avea cancer. Chiar si asa el juca in continuare.
Noi nu certam, discutam. Am reusit sa opresc eu 100 de milioane. Dar el a cheltuit cam 2 miliarde", a spus Florentina.
"El avea si probleme cu alcoolul. Mai bea. Eu credeam ca atunci cand a facut acest gest a fost beat. Dar autopsia a aratat ca nu consumase alcool", a spus Loredana.
"Intr-o zi de vineri, la cafea, l-am intrebat ce vrea sa faca, daca renunta la joc.
El mi-a spus ca nu, ca asta e viata lui, vrea sa joace. Eu i-am spus ca se duce intr-o mocirla, ma trage in jos. I-am spus ca o terminam. Mereu i-am spus ca ma despart de el daca joaca. Nu cred ca m-a luat in serios. Eu am plecat. M-a sunat miercuri inainte sa se spanzure. Eu am plecat la mama", a spus ea.
Ei mai vorbeau, nu bagau actele de divort. Ea venea la noi, facea curat. Eu cred ca lui i-a fost mai greu sa isi ceara iertare. Nu stiu ce a fost in capul lui. Nu a lasat niciun bilet. El nu a recunoscut ca are probleme, se purta urat cu toata lumea", a explicat Loredana.
Razvan si Florentina au povestit ce s-a intamplat in ziua in care barbatul si-a pus capat zilelor.
"Eu fugisem de la scoala. El era in gradina. Voiam sa vorbesc cu mama sa o impac cu el. Tata m-a certat cand m-a vazut. Mi-a dat niste bani, mi-a spus sa merg la magazin sa cumpar apa si suc. M-am bucurat ca numai bine pot sa vorbesc cu mama", a spus Razvan.
"M-a sunat in ziua aia si m-a intrebat ce mi-a lipsit. I-am zis ca liniste. Noua nu ne-a lipsit nimic, am avut de toate, mergeam cu copiii la mare. Lui Razvan ii facea toate poftele. Nu mai era liniste in casa aia. Era foarte calm la telefon. Mi-a spus ca o sa fie liniste numai sa ma duc acasa. O sa fie liniste in curtea asta, asa mi-a zis. Apoi a venit Razvan la mine. Apoi, nu stiu ce mi s-a intamplat cu telefonul. Tot primeam mesaje si nu puteam sa le vad. Telefonul mi se inchidea. L-am pus la incarcat. Cand l-am deschis am vazut mesajul de la Razvan in care scria: 'mama, tata a murit'. Nu mi-a venit sa cred. Nu am putut sa sun, nu mai mergea telefonul. Cand am reusit sa sa il sun pe Razvan, mi-a spus ca s-a spanzurat. Am plecat spre Lunguletu, pe drum m-a luat Razvan si m-a dus la spital", a spus Florentina in lacrimi.
"Noi nu am stat niciodata toti trei sa vedem ce simtim fiecare. Razvan a stat cu tata, era rasfatat de el. Multa lume m-a acuzat ca tata s-ar fi ucis din cauza mea. Nu e adevarat! Eu am pozat in acea revista la un an dupa moartea lui. Si chiar daca pozam in perioada in care traia, ei erau familia mea si ma sustinea si ma sustin in continuare", a spus Loredana.
Urmareste aici intreaga marturisire!

Florentina, mama Loredanei Chivu, a vorbit despre sinuciderea sotului ei. Femeia a explicat ca barbatul cazuse in patima jocurilor de noroc si ca nu voia sa renunte la ea. Florenta a dezvaluit ca la un moment dat nu a mai suportat sa vada cum el cheltuie banii familiei si l-a rugat sa renunte. Tatal Loredanei Chivu a refuzat, iar ea a plecat de acasa.

" Sotul meu avea patima jocurilor de noroc. La inceputul casatoriei, toti banii pe care ii castigam din afaceri ii baga la jocuri. Dupa ce s-a nascut Razvan, s-a oprit. Totul a mers foarte bine. Am avut ani foarte buni. Am avut si ani mai greu. Anul 2007 a fost un an foarte bun pentru noi. Asta dupa cativa ani in care nu am stat prea bine. Ei, in 2007 cand am inceput sa castigam bani, a inceput sa joace iar. Trebuia cu banii aia sa finisam casa pe care am inceput sa o construim. Nu ma asteptam sa se apuce iar sa joace. Am discutat cu el si am crezut ca se va potoli. Mi-a promis ca se opreste. Veneam cu banii de la camp, iar el se ducea si juca. A venit odata acasa si a luat un teanc de bani si s-a dus acolo unde juca si a aruncat cu banii in noroi", a spus doamna Florentina. 


" Si Razvan are aceasta patima, si el joaca", a spus Loredana.

" A venit intr-o noapte acasa si a luat 65 de milioane. M-am pus in usa si l-am intrebat unde se duce. Mi-a spus ca nu ii joaca, doar vrea sa le arate la ceilalti ca are. A inceput sa joace la Sf. Dumitru si pana in decembrie, de Mos Nicolae. In ianuarie, am aflat ca mama lui avea cancer. Chiar si asa el juca in continuare. Noi nu certam, discutam. Am reusit sa opresc eu 100 de milioane. Dar el a cheltuit cam 2 miliarde", a spus Florentina. 

" El avea si probleme cu alcoolul. Mai bea. Eu credeam ca atunci cand a facut acest gest a fost beat. Dar autopsia a aratat ca nu consumase alcool", a spus Loredana. 

" Intr-o zi de vineri, la cafea, l-am intrebat ce vrea sa faca, daca renunta la joc. El mi-a spus ca nu, ca asta e viata lui, vrea sa joace. Eu i-am spus ca se duce intr-o mocirla, ma trage in jos. I-am spus ca o terminam. Mereu i-am spus ca ma despart de el daca joaca. Nu cred ca m-a luat in serios. Eu am plecat. M-a sunat miercuri inainte sa se spanzure. Eu am plecat la mama", a spus ea.

"Ei mai vorbeau, nu bagau actele de divort. Ea venea la noi, facea curat. Eu cred ca lui i-a fost mai greu sa isi ceara iertare. Nu stiu ce a fost in capul lui. Nu a lasat niciun bilet. El nu a recunoscut ca are probleme, se purta urat cu toata lumea", a explicat Loredana.

Razvan si Florentina au povestit ce s-a intamplat in ziua in care barbatul si-a pus capat zilelor.
" Eu fugisem de la scoala. El era in gradina. Voiam sa vorbesc cu mama sa o impac cu el. Tata m-a certat cand m-a vazut. Mi-a dat niste bani, mi-a spus sa merg la magazin sa cumpar apa si suc. M-am bucurat ca numai bine pot sa vorbesc cu mama", a spus Razvan. 

" M-a sunat in ziua aia si m-a intrebat ce mi-a lipsit. I-am zis ca liniste. Noua nu ne-a lipsit nimic, am avut de toate, mergeam cu copiii la mare. Lui Razvan ii facea toate poftele. Nu mai era liniste in casa aia. Era foarte calm la telefon. Mi-a spus ca o sa fie liniste numai sa ma duc acasa. O sa fie liniste in curtea asta, asa mi-a zis. Apoi a venit Razvan la mine. Apoi, nu stiu ce mi s-a intamplat cu telefonul. Tot primeam mesaje si nu puteam sa le vad. Telefonul mi se inchidea. L-am pus la incarcat. Cand l-am deschis am vazut mesajul de la Razvan in care scria: 'mama, tata a murit'. Nu mi-a venit sa cred. Nu am putut sa sun, nu mai mergea telefonul. Cand am reusit sa sa il sun pe Razvan, mi-a spus ca s-a spanzurat. Am plecat spre Lunguletu, pe drum m-a luat Razvan si m-a dus la spital", a spus Florentina in lacrimi. 

" Noi nu am stat niciodata toti trei sa vedem ce simtim fiecare. Razvan a stat cu tata, era rasfatat de el. Multa lume m-a acuzat ca tata s-ar fi ucis din cauza mea. Nu e adevarat! Eu am pozat in acea revista la un an dupa moartea lui. Si chiar daca pozam in perioada in care traia, ei erau familia mea si ma sustinea si ma sustin in continuare", a spus Loredana.

Urmareste aici intreaga marturisire!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.