Mama lui Bahmu ii declara razboi total fostului ginere! Uite ce ii reproseaza fosta soacra lui Silviu Prigoana

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 19:10

Petruta Toma, mama Adrianei Bahmuteanu are foarte multe sa ii reproseze fostului ginere.

 Mama lui Bahmu a luat foc cand si-a vazut fostul ginere fericit si la brat cu noua iubita, o doctorita de 34 de ani cu care a si plecat intr-o vacanta in Elvetia si pe care a prezentat-o oficial in cadrul unei petreceri. Cei doi au fost asaltati de jurnalisti care le-au pus tot soiul de intrebari si la care noua iubita a lui Prigoana nu a ezitat sa raspunda. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bahmu2-b25f665711ae9d5dc7b8630c3f44c83e.jpg
Intr-un interviu recent, Silviu Prigoana a declarat ca de Paste ii va face cadou noii sale partenere o superba bijuterie cu patru roti si ca isi va petrece
sfanta sarbatoare alaturi de ea, baieti dar si de fetita acesteia. Mama Adrianei ii reproseaza fostului ginere ca nu a stiut sa aiba grija de fata ei, dar si de cei doi copii pe care ii are cu vedeta tv. Adrianei nu i-a cumparat o rochita scumpa, nu a dus-o nicaieri.

Se ruga de el sa mearga in vacante si acum face risipa. "Adriana l-a invatat pe Prigoana sa se imbrace! Ea i-a cumparat costumele si pantofii.
Prigoana trebuie sa o respecte pentru ca l-a suportat atata timp. Si tinuta asta tot de ea e facuta. Pai asa era Prigoana inainte? Adriana i-a cumparat toate costumele, pantofii, tot"""

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.