Mama lui Catalin Cazacu, primul 8 martie fara cadou de la fiul ei! “Imi lipseste, mi-e dor de el” – Ce surprize inedite i-a facut in trecut concurentul de la Exatlon

Autor: Gabriela Grigoriev
Actualizat: 02 iul 2020, 13:32
video Foto(8)

Anul acesta este primul 8 martie in care mama lui Catalin Cazacu nu este felicitata si rasfatata de fiul ei.

 
“Azi e Ziua Mamei, e o zi speciala pentru toate femeile. Pentru mine nu e atat de fericita ca cele de pana acum pentru ca e primul an in care nu am vorbit cu fiul meu, nu m-a felicitat. Imi lipseste mult, mi-e foarte dor de el. Ce sa fac… e la Exatlon. Sunt sigura ca si el ar fi vrut sa ma auda… Sunt sigura ca se gandeste la mine.
El e foarte atent, a fost atent cu mine mereu. E si priceput in alegerea cadourilor. Am primit multe lucruri frumoase de la el, de-a lungul anilor. Cizme, incaltaminte sport, bijuterii si multe flori. Am insa acasa un certificat pentru cea mai buna mama. E pus la loc de cinste. Si in copilarie ma surprindea placut. Imi amintesc intr-un an, cand era in clasa a II-a sau a III-a, la serbarea de 8 martie… aveam un serviciu destul de solicitant si am intarziat 5 minute la scoala.
Si el a vazut ca nu sunt si serbarea a inceput, s-a furisat si a plecat de la scoala. S-a creat panica, nebunie, profesoara se temea sa nu fi fost rapit… L-am gasit acasa. Mi-a zis: “Mama, daca tu nu ai venit, eu ce sa fac singur acolo, am venit acasa””, ne-a declarat Melania Cazacu, emotionata.

 
Mama lui Catalin Cazacu a avut primul 8 martie fara cadou de la fiul ei, insa nu asta o roade cel mai tare, ci dorul de el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”


 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.