Mama lui Emanuel, mesaj incredibil pentru acesta inainte de Marea Finala ''Survivor Romania'': ''As vrea sa pot transmite tuturor mamicilor...''

Autor: O.P.
Actualizat: 28 mai 2020, 13:07

Emanuel este unul dintre cei patru finalisti de la ''Survivor Romania''.

Mama lui i-a transmis un mesaj emotionant, de sustinere, chiar inainte de Marea Finala. 

''Iata-ne ajunsi in Marea Finala. As vrea sa pot transmite tuturor mamicilor si tuturor celor care s-au regasit in Emanuel, tot ce am eu aici, toate emotiile, toata bucuria, toata fericirea, toata mandria si speranta. Speranta ca el va fi castigator. Speranta ca el va fi alesul.

Citeste si: EXCLUSIV Cele mai importante femei din viata lui Iancu, mesaj pentru razboinic inainte de Marea Finala: ''Ii tinem pumnii si speram ca...''

Am intalnit oameni minunati care l-au sustinut, care l-au incurajat in momente dificile si carora vreau sa le multumesc pentru ca au un suflet atat de frumos si sa ii mai rog inca o data sa fie alaturi de noi in ultimul pas catre indeplinirea visului, in Marea Finala Survivor Romania, de la ora 20, in direct, la Kanal D. Va multumesc!'', a spus aceasta. 

Citeste si: EXCLUSIV Iubitul Lolei, mesaj emotionat pentru aceasta inainte de Marea Finala ''Survivor Romania: ''Ma bucur mult pentru...''

Citeste si: EXCLUSIV Iubitul Lolei, mesaj emotionat pentru aceasta inainte de Marea Finala ''Survivor Romania: ''Ma bucur mult pentru...''

Urmariti intreg mesajul in materialul video de mai jos: 

Emanuel Neagu are 23 de ani si este dansator profesionist. Este originar din Cocorastii Colt, judetul Prahova, dar locuieste in Bucuresti. A incercat toate sporturile, insa marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit si profesie.

Marea finala Survivor Romania va avea loc sambata, 30 mai, incepand cu ora 20:00, la Kanal D. Cei patru finalisti care se vor lupta pentru marele premiu sunt Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: NOI DECIZII, anuntate in urma cu putin timp! Incepand cu 1 iunie! Cand se deschid mall-urile

Elena Ionescu a reusit sa isi asigure locul in finala dupa ce publicul a decis prin vot ca ea sa mearga mai departe, eliminandu-i pe Emy Alupei si Cezar Juratoni.

Iancu Sterp a intrat in finala dupa ce si-a castigat imunitatea; el i-a invins pe rand pe Cezar Juratoni si pe Elena Ionescu in ultimele doua etape ale jocurilor de imunitate.

Citeste si: Publicul a decis! Cine este ultimul finalist "Survivor România"?

Castigator Survivor Romania: care este marele premiu

Cei patru finalisti ai Survivor Romania se vor lupta pentru trofeu si pentru marele premiu de 250.000 de lei. Publicul va fi cel care va desemna castigatorul prin vot, in direct, sambata, 30 mai la Kanal D.

"Iata-i, ultimii patru! Cei patru care intra in finala "Survivor Romania" 2020. Iancu, Lola, Elena, Emanuel, cu totii sunteti in marea finala! Va meritati locul, ati demonstrat ca trebuie sa fiti acolo. Pe 30 mai, unul dintre voi va castiga si marele premiu. Unul dintre voi va fi desemnat Supravietuitorul suprem", a spus prezentatorul Survivor Romania, Dan Cruceru.

Nu pierdeti sambata, 30 mai, incepand cu ora 20:00, Marea Finala „Survivor Romania”, la Kanal D. Telespectatorii vor decide, prin vot, in direct, cine merita sa castige aceasta competitie, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasa si a dovedit, in cele patru luni de incercari, ca este demn de titlul de "Survivor Romania".

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.