Mama lui Jador, ADEVARUL despre relatia Faimosului de la Survivor Romania cu Georgiana Elisei!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 feb 2021, 19:06
Mama lui Jador vorbeste despre fosta lui iubita
Sursa: Captură KANAL D

Doamna Simona a facut cateva dezvaluiri neasteptate despre relatia lui Jador de la Survivor Romania cu fosta lui iubita, Georgiana Elisei.

Reactia lui Jador de la Survivor Romania 2021 i-a uimit pana si pe parintii lui care nu se asteptau ca fiul lor sa fie atat de macinat de iubirea ce i-o poarta Georgianei desi stiu despre relatia cu fosta lui iubita. Jador i-a facut sa planga pe multi indragostiti in momentul cand si-a recunoscut greselile, dar si iubirea patimasa ce il mistuie din cauza ca nu mai e impreuna cu femeia pe care o iubeste de atatia ani.

Insa, Faimosul a facut o promisiune la Survivor Romania 2021 si anume: cand se va intoarce acasa, vrea sa se casatoreasca cu Georgiana si sa aiba copii cu ea. Este singurul lucru pe care si-l doreste si la care tanjeste.

Citeste si: DECIZIE-SOC la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel a anuntat Consiliu de Urgenta! Ce se intampla in acest moment in competitie: "Circumstantele au determinat..."

Mama lui Jador, declaratii in premiera despre relatia Faimosului de la Survivor Romania cu Georgiana Elisei

Citeste si: MESAJUL ascuns al Georgianei Elisei pentru Jador de la Survivor Romania 2021. Faimosul a aruncat scrisoarea imediat: "Sunt un prost, pe fata asta am bagat-o..." Culita a fost singurul care si-a dat seama

Doamna Simona s-a aratat foarte incantata daca Jador ar veni acasa de la Survivor Romania 2021 cu ganduri serioase si ar face acest pas important in viata, mai ales ca ea l-a sfatuit de

nenumarate ori pe Jador sa isi ia inima in dinti si sa ramana alaturi de Georgiana. Mama lui Jador si-a dorit mereu ca Ionut al ei sa aiba langa el o fata simpla, una sa il cunoasca si cu bune si cu rele si mai ales o femeie care sa ii accepte conditia si faptul ca a plecat din saracia, iar singura care a facut acest lucru de la inceput si i-a fost alaturi in momentele cruciale a fost Georgiana Elisei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spune mama lui Jador despre fosta iubita a fiului ei

Citeste si: Ce a aparut pe profilul Georgianei Elisei dupa ce Jador a cerut-o de nevasta in fata a peste 2 milioane de oameni la Survivor Romania 2021: "Vreau să mă căsătoresc cu ea si sa fie mama copiilor mei"

Am apreciat simplitatea ei. Ea l-a iubit pe Ionuț înainte de a fi Jador, îl cunoaște și de sărac, bine că nici acum nu este bogat. Ea nu a renunțat nicio secundă, a stat în locul ei și-a așteptat. Dacă Dumnezeu va orândui să vină de acolo să fie împreună, să ia o fată simplă, să fie mama copiilor lui.

Ca mamă întotdeauna vrei binele copilului tău și mereu i-am spus să își caute o fată așa amărâtă cum e el, liniștită, cuminte”,  a declarat mama lui Jador despre relatia baiatului ei cu Georgiana.

Tatal lui Jador a fost si el luat prin surprindere de decizia fiului lui si s-a aratat foarte incantat ca in sfarsit baiatul lui vrea sa se aseze la casa lui si sa faca copii.

„Eu am auzit că vrea să facă și copii. Eu și soția când ne-am luat am rămas până la capăt. Noi nu prea am copilărit așa mult cum a copilărit el. N-am prea stat așa ea deoparte, eu deoparte”,  a mărturisit domnul Romeo.