„Mama lui se odihnește aici” De 8 martie, Dan Negru a plecat într-un loc total neașteptat. Prezentatorul TV a dezvăluit totul pe rețelele sociale

Autor: Laura Macovei

„Mama lui se odihnește aici” De 8 martie, Dan Negru a plecat într-un loc total neașteptat. Prezentatorul TV a dezvăluit totul pe rețelele sociale

Sursa: Dan Negru Instagram

Cunoscutul prezentator Dan Negru a transmis un mesaj pe rețelele sociale, cu ocazia Zilei de 8 martie, zi dedicată femeii, mamei, bunicii, a prezenței feminine din viața tuturor.

Dan Negru a plecat într-un loc total neașteptat de Ziua Femeii, pentru a îi surprinde pe urmăritorii săi cu o informație pe care, cel mai probabil, au uitat-o.

Unde a plecat Dan Negru, chiar de Ziua Femeii

Dan Negru, mereu activ pe rețelele sociale, a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie, însă unul mai special. Prezentatorul TV a merg într-un cimitir, acolo unde odihnește sufletul mamei celui mai cunoscut român.

„Dacă tot e 8 martie, am zis să vă arăt locul de odihnă al mamei celui mai cunoscut român. Asta e casa în care a copilărit cel mai popular, cel mai cunoscut român. Casa copilăriei lui e în spatele meu și am să vă arăt acum locul de odihnă al mamei lui.

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Dinu Săraru. Fiica scriitorului a transmis un mesaj foarte dureros după moartea lui

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Băiatul ei are câte o statuie în fiecare mare oraș al României, cel puțin câte o statuie. Băiatul ei are câte o stradă care îi poartă numele în fiecare mare oraș din țară, uite și aici e o statuie a băiatului ei.

Cel mai cunoscut român. Mama lui se odihnește aici. Toată lumea vorbește despre băiatul ei, puțini vorbesc despre Raluca Eminovici, mama lui Mihai Eminescu.

A avut 11 copii, pe 6 dintre ei i-a pierdut în timpul vieții ei, încă din timpul vieții ei. Eminescu a fost al 7-lea. Aici se odihnește și tatăl lui Mihai, Gheorghe Eminovici. Dar am vrut să vă arăt azi, de 8 martie, locul de odihnă al mamei celui mai cunoscut român,” a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dan Negru, mesaj special înainte de ziua lui Mihai Eminescu

Vedeta Kanal D nu ratează nicio zi importantă, fără a transmite un mesaj pe rețelele sociale. Chiar înainte de ziua celebrului poet, Dan Negru a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Prezentatorul TV se afla în centrul istoric al Capitalei și le-a arătat oamenilor din online drumul spre locul în care a lucrat poetul Mihai Eminescu.

„Aici, în Centrul Vechi al Bucureștiului, l-am găsit pe Mihai Eminescu, locul pe unde a umblat el, locul pe unde a lucrat el cât a fost în București, o să vă arăt imediat unde e amintirea lui Eminescu în București. Uite! Pe prăvălia asta, pe mini-marketul ăsta, printre gogoși și zarzavaturi e amintirea lui Eminescu. Ia uite locul istoric, monumentul istoric, în centrul Bucureștiului! Că tot o să bubuie netul pe 15 ianuarie, de aniversarea lui Eminescu. Totul ia timp și timpul ia tot, zicea Eminescu! Ăștia suntem! Eminescu printre zarzavaturi și gume de mestecat. Hai la mulți ani de 15 ianuarie!”