Mama lui Tahir se napusteste asupra lui Nefes, considerand-o vinovata de tot raul abatut asupra familiei sale! Afla cum va reactiona Tahir si ce decizie radicala va lua, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00

Autor: D.I.

Noi evenimente dramatice se succed in episodul din aceasta seara al serialului „Lacrimi la Marea Neagra”.

Dupa ce Yigit ii dezvaluie mamei sale si lui Tahir cine l-a tinut in captivitate, nori grei se abat asupra relatiei dintre Mustafa si Tahir. Acesta din urma nu poate intelege cum chiar propriul lui frate ii este impotriva si a fost in stare sa-l tina captiv pe micutul Yigit. Legatura dintre Tahir si Mustafa are de suferit, acesta din urma nu are niciun argument care sa il imblanzeasca pe Tahir.

Citeste si: Ti-o mai amintesti pe frumoasa İrem Helvacıoğlu, in rolul unei cadane din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"? Iata cum arata in urma cu opt ani, talentata actrita care joaca in prezent, in "Lacrimi la Marea Neagra"!

Mama lui Tahir o considera vinovata in continuare pe Nefes de tot ceea ce se intampla rau in familia ei, asa ca devine agresiva cu Nefes, reprosandu-i ca vrea sa fuga cu fiul ei. 

Murat si Fatih o salveaza pe tanara de furia femeii si il anunta pe Tahir, care vine intr-un suflet pentru fi alaturi de femeia iubita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.