Mama Luizei Melencu, declarații dureroase! Femeia își dorește ca Gheorghe Dincă să aibă aceeași soartă pe care a avut-o adolescenta: „ Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința”

Author: Lavinia Medrea

Femeia își dorește ca Gheorghe Dincă să aibă aceeași soartă pe care a avut-o adolescenta

Sursa: Facebook Monica Melencu

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a răbufnit din cauza suferinței pe care i-a provocat-o monstrul din Caracal.

Mama Luizei Melencu a avut un moment de sinceritate și a declarat că-și dorește ca Gheorghe Dincă să aibă aceeași soartă pe care a avut-o fiica ei. Pe lângă asta, monstrul din Caracal trebuie să plătească familiei Luizei daune morale în valoare de 710.000 de euro și cheltuieli de judecată în valoare de 750.000 de lei. 

Mama Luizei Melencu, declarații dureroase

Mama Luizei Melencu își dorește, pe lângă dorința ca fiica ei să vină acasă și totul să fi fost doar un coșmar urât, să sufere Gheorghe Dincă așa cum a suferit și adolescenta din cauza lui.

Citește și: Gheorghe Dincă a ieșit din penitenciarul Craiova. Avocatul familiei Luizei Melencu susține că totul a fost făcut, ca „să nu i se întâmple vreo moarte subită”

„Nu am primit absolut niciun ban până la ora actuală! Nici nu m-am gândit vreo clipă că vom primi ceva. De unde să ne dea nemernicul ăla bani? Nu vreau niciun ban de la el, vreau să-l linșez. Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința. Vreau să sufere cum a suferit și copilul meu. Vreau să plătească scump, dar nu cu bani. Viața nu se cumpără cu bani.

Mă rog zi de zi ca Dumnezeu să-i dea ceea ce merită. Are să ne dea (n.r: ei si familiei Măceșanu) peste 700.000 de euro. Păi ce să-i iau amărâtului ăstuia de atâția bani? O casă amărâtă în care mi-a ars și omorât copilul?”, a declarat  Monica Melencu, mama Luizei, relatează  Cancan.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mama Luizei Melencu nu crede că Gheorghe Dincă se poate căi

De aproape patru ani, Monica Melencu trece cu greu pe lângă casa în care fata ei, Luiza, a fost torturată și ucisă. 

„Trec câteodată pe acolo și îmi trec prin fața ochilor diferite scenarii cu chinurile prin care a trecut copilul meu. Nu pot să uit, nu pot să trec peste.

Oamenii cred că viața merge mai departe. Da, exiști, dar nu trăiești”, a mărturisit mama Luizei Melencu. 

Citește și: Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și obligat să plătească daune de 700.000 de euro familiilor celor două fete răpite

Monica Melencu a susținut, de asemenea, că nu crede că Gheorghe Dincă se va îndrepta și că pedeapsa de 30 de ani de închisoare este foarte mică pentru faptele groaznice și bolnave pe care le-a comis.

„Ce căință, domne? Nu există așa ceva. Un om care face așa ceva, un asemenea monstru, nu se poate căi. Astea sunt invenții ca să dea bine în fața justiției. Pedeapsa de 30 de ani e prea mică, păi în zece ani o să ajungă din nou pe străzi. Vom vedea ce va fi, mai urmează două termene, unul în martie și unul în septembrie”, a declarat Monica Melencu.