„Mamă, mamă, dă-mi Doamne răbdare” Culiță Sterp, criză de nervi în mașină după gestul făcut de fiul său. Cum s-a întâmplat totul

Author: Diana Bostan
Actualizat: 28 iul 2023, 13:46

Culiță Sterp

Sursa: Facebook- Culiță Sterp

Culiță Sterp și Daniela sunt doi părinți mândri de fiul lor Milan. Aceștia au postat mai multe videoclipuri în care micuțul apare în ipostaze amuzante, însă uneori recunosc că viața de părinte este grea și nu totul e roz. Culiță a fost la un pas să-și piardă cumpătul după un gest făcut de fiul lui.

Milan adoră să petreacă timp cu tatăl lui atunci când acesta nu se afla la evenimente. Atunci când este acasă, micuțul nu-l scapă din ochi pe tatăl său, fiind atent la tot ce face.

Culiță Sterp a fost luat prin surprindere de ceea ce a făcut Milan în mașină

Artistul se află în mașină cu micuțul Milan, moment în care iubita lui le-a adus celor doi câte un suc răcoritor de fructe.

Chiar înainte de acest moment, Milan a avut o criză de plâns, însă nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Culiță a filmat totul și a postat videoclipul pe TikTok.

Citește și: “Arată oribil un bărbat atât de…” Culiță Sterp, pus la zid de fani după ce a apărut îmbrăcat de vacanță. De la ce a pornit totul

Băiatul lui Culiță Sterp a lovit cu piciorul paharul pe care mama lui a vrut să il ofere, căzând din mâna mamei sale. Logodnica manelistului a rămas fără cuvinte după ieșirea nervoasă a lui Milan, însă reacția lui Culiță a atras multe reacții și comentarii.

Citește și: Schimbare de look pentru Geta Sterp: „zici că e mătură” Geta s-a lăsat pe mână surorii ei, iar rezultatul a lăsat-o fără cuvinte

„Mamă, mamă, Doamne, ce-ai făcut. Dă-mi Doamne răbdare. Viața de părinte”, a spus Culiță.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Surprins de gestul lui Milan, Culiță Sterp a reușit să-și păstreze calmul în cele din urmă, accidentele de acest fel fiind normale în momentul în care ai copii.

@culita_sterp_official Dă-ne doamne răbdare 🤦‍♂️ @Daniela Iliescu ♬ sunet original- Culiţa Sterp

Milan îi calcă pe urme tatălui său

După ce a fost surprins de mai multe ori de mama lui cum încearcă să-și facă poze cu telefonul mobil, Milan nu se lasă mai prejos nici la capitolul îmbrăcăminte.

Citește și: „Mi-a dat două palme”. Ileana Sterp, la un pas să-și piardă cumpătul în timpul unui eveniment. Ce s-a întâmplat cu fiica surorii lui Culiță Sterp

Aceasta a povestit pe contul său de Instagram cum așteaptă ca fiul ei să se pregătească pentru a ieși în oraș. Milan se uită foarte mult timp în oglindă, iar înainte de a ieși pe ușă, merge la mama lui pentru a fi dat cu parfum. Iubita lui Culiță a mărturisit că Milan a primit de la acesta un parfum pentru copii.

Citește și: Decizie definitivă în cazul accidentului provocat de Culiță Sterp! Artistul a scăpat de măsurile preventive: „Am avut pile la Dumnezeu”

„Merge în oglindă să vadă cum îi stă după ce îl îmbrac. Vai ce fain ești, ai buzunare. I-a făcut Culiță cadou, anul trecut, un parfum pentru copii”, a mărturisit aceasta, într-un videoclip postat pe TikTok.

@daniela.iliescu

A crescut băiatul 😎🤍

♬ original sound- Daniela Iliescu