Mama Mariei Constantin, primele declaratii dupa ce a ajuns la spital din cauza fostului ginere!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2017, 10:04

Mama Mariei Constantin, doamna Carmen, a ajuns la spital din cauza fostului ei ginere.

Marcel Toader a a facut circ si spectacol in fata portii femeii, in ziua in care ar fi trebuit sa se prezinte la Tribunal in procesul de divort intentat de artista. Cand a auzit ce se intampla la ea acasa, mamei artistei i s-a facut rau instant.


Atata timp cat Maria a spus sa le dea la oamenii saraci...Cand am ajuns, erau sacii lasati.
Deocamdata sunt aici, eu nu m-am ridicat din pat, imi este foarte rau, incerc sa imi revin, sa ma pun un pic pe picioare. Eram in drum spre casa, in masina, la volan cand mi s-a facut rau. M-am oprit la spital, m-au pus e perfuzii, mi-au facu electrocardiograma, m-au tinut vreo 2 ore. Disperata cum a fost si cu problemele pe care le are pe cap a venit la 3 noaptea la mine.
Mi-am dat seama ca este omul cu care nu ai ce sa discuti. E un om care o perioada mi-a spus doamna Carmen, in momentul in care s-a casatorit cu fiica-mea mi-a spus "mama", iar acum imi spune "Carmen, tu..." pe la alte posturi. Poate tine de educatie, nu stiu.


Poate asta e adevarata fata. Maria a fost foarte distrusa azi-noapte cand a ajuns la mine".
Mi-a spus plangand: "mama, stai linistita, ca o sa treaca si nu esti singura". Am avut tensiunea 19. Se risca un accident vascular, pareza, fiind si la volan putea sa se intample orice.", a spus ea la WOWbiz.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.