Mama Marinei, fetița lovită pe trecerea de pietoni, face declarații emoționante: "Îi este foarte dor de Raisa"

Author: Marina Ionescu

Marina, fetița supraviețuitoare din accident.

Mama Marinei a făcut declarații emoționante la o lună de la tragicul accident.

În urmă cu aproximativ o lună, agentul de poliție Constantin Popescu a lovit două eleve, Marina și Raisa,  pe o trecere de pietoni din Capitală. Din nefericire, Raisa și-a pierdut viața în accident, iar prietena ei a supraviețuit. Acum, mama Marinei, fetița supraviețuitoare din accident, face noi afirmații.

Citeste si: Cum a reușit Marina, fetița lovită pe trecerea de pietoni, să scape cu viață. Gestul incredibil pe care l-a făcut când a văzut mașina de poliție

Mama Marinei face declarații emoționante

Raisa, o fetiță de 13 ani, a murit în urma impactului cu o autospecială de poliție. Marina a supraviețuit, dar este în continuare în stare de șoc. Mama fetiței a mărturisit că îi e foarte dor de prietena sa, Raisa.

Minorele erau împreună în momentul în care o mașină de poliție le-a lovit din plin pe o trecere de pietoni din București. Marina,

fetița supraviețuitoare, a stat internată în spital din cauză că avea mai multe traumatisme.

Citeste si: Primele declarații ale Marinei, fetița care a supraviețuit accidentului provocat de polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mama Marinei susține că fiica ei este și acum în stare de șoc și nu poate accepta că prietena ei, Raisa, nu mai este alături de ea.

Femeia mărturisește că Marina are momente când se trezește din somn și începe să plângă spunând că îi este foarte dor de Raisa.

”Încă se trezește, visează, are momente cand o bușește plânsul din nimic. O întrebăm ce se întâmplă și spune că îi este foarte dor de Raisa”, a spus mama Marinei.

Potrivit Spynews, părinții Marinei au declarat că cele două fetițe au stat împreună cu o seară înainte de accident și au dormit la ei acasă.

A doua zi au plecat împreună spre școală, însă la întoarcere a avut loc impactul devastator.

Polițistul ar fi mințit cu privirile la semnelele luminoase

După tragicul accident, agentul Constantin Popescu a declarat că avea girofarul pornit în momentul impactului, însă Marina și un alt martor spun că acesta nu avea nicio lumină pusă în funcționare, fapt pentru care se pare că a mințit.

Avocatul Adrian Cuculis, avocat al familiei, a precizat că agentul Constantin Popescu va trebui să meargă la testul poligraf, acolo unde se va afla dacă spune adevărul sau nu.

”Fetița de 11 ani a început să plângă în momentul în care a fost adresată prima întrebare. El spune în declarația dată acum două săptămâni că avea girofarul pornit...Atât Marina, cât și celălalt martor, au venit și au spus că nu a existat în nicio clipă girofarul pornit, ci din contră, el a fost pornit după momentul impactului”, a spus el.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.