”Mama mea este o sfântă, Florin Salam” Jador, revoltat de insinuările făcute la adresa familiei sale. Ce provocare i-a lansat Florin Salam manelistului

Autor: Diana Bostan

Scandal între Jador și Florin Salam

Sursa: Instagram

Scandalul momentului în lumea manelelor. Jador și Florin Salam continuă șirul replicilor acide. Fostul concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei”, deranjat de jignirile aduse la adresa mamei sale.

Jador deranjat de replicile lui Florin Salam. Tânărul artist susține că manelistul ar fi comparat-o pe mama lui cu o fană și ar fi făcut mai multe insinuări nepotrivite la adresa acesteia.

Scandalul dintre Jador și Florin Salam continuă

După mai multe schimburi de replici prin intermediul TikTok-ului, artistul Jador a ajuns la capătul răbdării, după ce Florin Salam ar fi adus-o în discuție pe mama sa.

În videoclipul în care și-a cerut scuze de la Florin Salam, Jador a spus despre artist că îl respectă și că este de vârsta părinților săi, care la rândul lor îi apreciază muzica. Cunoscutul manelist nu ar fi văzut asta cu ochi buni și ar fi spus despre mama lui Jador că ar fi văzut-o la unul dintre concertele sale, fiind o fană înfocată. 

Citește și: ”L-am deranjat pe omul pe care eu îl iubesc” Jador reacționează după declarațiile acide făcute de Florin Salam. De la ce a pornit totul

”Totul până la familie”, a fost ultimul mesaj transmis de Jador lui Florin Salam. Acesta susține că totul are o limită și că familia nu ar trebui implicată, mai ales că întreaga discuție ar fi plecat de la un lucru banal, faptul că Jador a interpretat o piesa de-a artistului Florin Salam fără să-l întrebe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta este ultimul videoclip pe care-l fac la adresa lui Florin Salam.

Totul s-a dus dintr-un subiect profesional, într-un subiect personal legat de mama mea. Mama mea a fost comparată cu o fană de-a lui Florin Salam, care vine la concerte și niște semne obscene. Mama mea este o sfântă, Florin Salam. Mama mea a crescut cinci copii, vai de capul ei. Nu pot să stau să-mi calce cineva demnitatea în picioare, e vorba despre mama mea aici. Acest subiect trebuie terminat aici și acum ”,
a susținut Jador, într-un video postat pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jador mami!👑❤️ (@jador_adevarat)

Cum a reacționat Florin Salam

Salam a ținut să intervină după ce Jador a publicat ultimul videoclip cu privire la artist. Acesta susține că nu a fost deranjat de faptul că Jador i-a cântat piesele în anumite localuri, ci faptul că le-a și înregistrat în studio cu vocea lui.

Citește și: Florin Salam, reacție dură la adresa lui Jador: ”Eu nu am văzut lăutar cu mușchi” De la ce a pornit totul și ce replică i-a dat Jador ”Regelui”

Manelistul susține că a spus totul la nervi și că Jador l-ar fi făcut să reproducă acele vorbe la adresa mamei lui. ”Este foarte bine că ai luat foc la adresa mamei tale, îmi cer scuze la adresa mamei tale și la familia ta, dar la tine nu, tu m-ai făcut să vorbesc așa”, a spus Florin Salam, într-un live pe contul său de TikTok.

Florin Salam i-a lansat și o provocare lui Jador, și anume să-i cânte piesa ”Orice până la mama mea”. Acesta susține că i-a cântat două piese fără acordul său, iar acum manelistul i-a propus să cânte o a treia piesă, dar acum cu acordul său. Florin Salam a spus pe live că va șterge totul cu buretele dacă Jador va cânta această piesă.

Zis și făcut. Jador a interpretat piesa la unul dintre evenimentele sale, iar Florin Salam a fost extrem de încântat de prestația sa și de modul în care piesa i-a fost interpretată.

@muzicabyboss ULTIMUL MESAJ LUI FLORIN SALAM PENTRU JADOR #florinsalam #jador #cearta #lautari #fyp #pentrutineromania #viral #fy #pentrutinetiktok #foryoupage ♬ sonido original- 🎶 🔋