Mama Mirelei a dezvăluit detaliul-cheie pentru anchetatori: „Toată viața lui asta a spus”. Noi informații ies la iveală despre tragedia din Botoșani

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 27 mai 2024, 20:46

Mama femeii ucise în Botoșani a oferit un detaliu extrem de important pentru anchetatori.

Sursa: Gazeta BT

Un bărbat din Botoșani și-a ucis soția în somn și apoi s-a sinucis, la câteva ore după ce poliția a fost chemată la domiciliul lor pentru o dispută domestică.

Un caz cutremurător de violență domestică a avut loc în Botoșani, unde un bărbat de 54 de ani și-a ucis soția în somn, apoi s-a sinucis, ducând astfel la îndeplinire o amenințare pe care o rostise frecvent. Incidentul s-a petrecut la doar câteva ore după ce poliția fusese chemată la locuința lor pentru a interveni într-o dispută violentă.

Detaliul-cheie oferit de mama Mirelei

Mirela, o femeie de 47 de ani, trăia sub teroarea constantă a agresiunilor fizice și verbale din partea soțului său gelos. În disperare, a apelat la 112, cerând ajutorul poliției pentru a fi protejată. Deși nu era prima dată în luna respectivă când Mirela solicita ajutor, agenții sosiți la fața locului au considerat că nu există un risc iminent și au cerut doar agresorului să se prezinte la secția de poliție a doua zi.

Această evaluare a fost fatală. În acea noapte, bărbatul și-a dus la îndeplinire amenințarea: „Eu am să te omor și eu am să mă spânzur. Ai să vezi tu!”.

La ora 8 dimineața, mama victimei a descoperit-o pe Mirela fără viață, într-o baltă de sânge.

„Prin somn, a lovit-o. Toată viața lui asta a spus, că 'eu am să te omor și eu am să mă spânzur.

Ai să vezi tu! O să vadă lumea ce o să fac eu'. El trebuia să se ducă azi dimineață la lucru și cred că să nu se mai ducă la Poliție a aranjat treaba asta. Și zice, 'lasă că te lucrez eu'”, a declarat mama îndurerată a victimei, oferind astfel un detaliu crucial pentru anchetă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Scuba Diving în Insulele Galapagos sau cățărare pe munții din Nepal? Care sunt cele mai bune destinații pentru iubitorii de adrenalină

Citește și: A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer

Femeia era agresată în mod constant

Cu o zi înainte de crimă, cei doi fuseseră invitați la o nuntă. După ce s-au întors acasă, bărbatul și-a pierdut controlul, iar Mirela, înspăimântată, a cerut din nou ajutorul poliției. Se temea că nu va mai fi lăsată să meargă nici măcar la serviciu, aceasta lucra la magazinul din sat.

„Îmi spunea la magazin că o bate, o mușca de mână, de sân o mușcat-o acum o săptămână și întruna o bătea.

O gelozea că era o femeie foarte frumoasă. Gospodină, harnică, are doi copii, are doi nepoți, nu s-a auzit nimic în sat de ea niciodată”, a povestit o vecină.

După ce și-a ucis soția, bărbatul și-a luat viața în curtea casei, ducând astfel la capăt amenințarea pe care o rostise de nenumărate ori.